Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wspólczuję, że musisz sie stresować przez jakąś chamską babę, której przyszło być twoją szefowąByłam dzisiaj zanieść zwolnienie do pracy... tragedia... szefowa zaczęła się po mnie drzeć, głupio wzdychać i kręcić głową. Bo jej niby kłopotów narobiłam i będzie miała przeze mnie więcej pracy... potem to chyba do niej dotarło i do mnie jeszcze dzwoniła, tym razem na spokojnie i miło. Ale i tak jej nie wierze, mam przyjść jeszcze w poniedziałek i wiem że będzie powtórka...
A o tym że mnie wydymała na 100zl nawet nie wspomnę
Spokojnie! Ja mialam 2 tyg roznicy wg om i usg. Glowa do gory i jutro czekam na wyniki ;-)Dziewczyny byłam dzisiaj na tej pierwszej wizycie , niea liczac izby przyjec. Z ostatniej miesiaczki wychodzi mi 7/8 tydzień, a z usg 5t5 . Pokazalam jej moje wyniki z bhcg ktore robilam jak poradnia byla nieczynna , dala mi skierowanie na kolejne badanie bhcg zeby zobaczyc jak jest na tym etapie zeby mogła cokolwiek stwierdzictroche sie obawiam.. myslicie ze moze byc taka roznica ze na usg 5t5 a z om 7/8 ? Nie moge doczekac sie jutra, zrobie te wyniki i o 15 sprawdze na internecie.. jakos mnie nastraszyla troszke. Ale zwolnienie wypisala , w nastepny czwartek mam isc z wynikami
Wszystko jest możliwe - długie bądź nieregularne cykle, wyjątkowo późna owulacja.Dziewczyny byłam dzisiaj na tej pierwszej wizycie , niea liczac izby przyjec. Z ostatniej miesiaczki wychodzi mi 7/8 tydzień, a z usg 5t5 . Pokazalam jej moje wyniki z bhcg ktore robilam jak poradnia byla nieczynna , dala mi skierowanie na kolejne badanie bhcg zeby zobaczyc jak jest na tym etapie zeby mogła cokolwiek stwierdzictroche sie obawiam.. myslicie ze moze byc taka roznica ze na usg 5t5 a z om 7/8 ? Nie moge doczekac sie jutra, zrobie te wyniki i o 15 sprawdze na internecie.. jakos mnie nastraszyla troszke. Ale zwolnienie wypisala , w nastepny czwartek mam isc z wynikami
Dziewczyny byłam dzisiaj na tej pierwszej wizycie , niea liczac izby przyjec. Z ostatniej miesiaczki wychodzi mi 7/8 tydzień, a z usg 5t5 . Pokazalam jej moje wyniki z bhcg ktore robilam jak poradnia byla nieczynna , dala mi skierowanie na kolejne badanie bhcg zeby zobaczyc jak jest na tym etapie zeby mogła cokolwiek stwierdzictroche sie obawiam.. myslicie ze moze byc taka roznica ze na usg 5t5 a z om 7/8 ? Nie moge doczekac sie jutra, zrobie te wyniki i o 15 sprawdze na internecie.. jakos mnie nastraszyla troszke. Ale zwolnienie wypisala , w nastepny czwartek mam isc z wynikami
ja takim hardcorem nie jestem a chleb w jajku mi nigdy nie smakował 
Spokojnie! Ja mialam 2 tyg roznicy wg om i usg. Glowa do gory i jutro czekam na wyniki ;-)
Wszystko jest możliwe - długie bądź nieregularne cykle, wyjątkowo późna owulacja.
Oby wszystko było dobrze![]()
Zeby to sikanie bylo.. kilka kropli ledwo skapnie xPU mnie też jest taka rozbieżność, także spokojnie będzie wszystko dobrze..
Jezu jakie wariacje smakoweja takim hardcorem nie jestem a chleb w jajku mi nigdy nie smakował
Zjadła bym gołąbki!
A sikanie i krosty na twarzy wprowadzają mnie z równowagi każdego dnia. Ileż można sikac?