Adeline89
Fanka BB :)
A jak po owulacji to na jaka płeć? Ja w tej ciąży nie czuje nic nie wiem co bedzie.Mi się wydaje że będę mieć synka takie mam przeczucie chociaż my w sumie to robiliśmy i przed i w trakcie i po owulacji![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jak po owulacji to na jaka płeć? Ja w tej ciąży nie czuje nic nie wiem co bedzie.Mi się wydaje że będę mieć synka takie mam przeczucie chociaż my w sumie to robiliśmy i przed i w trakcie i po owulacji![]()
W owulacje i po to podobno chłopakA jak po owulacji to na jaka płeć? Ja w tej ciąży nie czuje nic nie wiem co bedzie.
To zobaczymy ,bo ja w ostatni dzien owulacji, wszystko możliwe z 4 ciąży mam syna, w piątek chłopak, moze znow chłopak ,moze takie mamy parcie na chlopcow, szwagierka ma twojke pod rząd, liczyla biedna na core chociaz jak juz sie jej przydarzylo,a tu same lobuzyW owulacje i po to podobno chłopak
Ja mam nadzieję że za tydzień się dowiemTo zobaczymy ,bo ja w ostatni dzien owulacji, wszystko możliwe z 4 ciąży mam syna, w piątek chłopak, moze znow chłopak ,moze takie mamy parcie na chlopcow, szwagierka ma twojke pod rząd, liczyla biedna na core chociaz jak juz sie jej przydarzylo,a tu same lobuzy
U mnie dopiero za dwa tygodnieJa mam nadzieję że za tydzień się dowiem![]()