magdalena.
Fanka BB :)
I ja witam, córka tez chciała wstać o 6 ale poddusilam ja i pospala do 7.30
ale ja nieprzytomna...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mnie nie ma Ale na tel nie mogę edytować. Spróbuję potem na komputerze.
Ja już też na nogach. Spałam dziś u siostry bo idę zaraz do pracy pogadać a nie ma kto być z Młodą. Siostra na urlopie że swoimi więc popilnuje mojej troche. Nienawidze spac u kogos.... jakos tak zawsze sie czyje skrepowana. Jednak u siebie to u siebie.
Trzymajcie kciuki za reakcję szefowej.
Kręgosłup mnie niestety boli.... na dole. I barki. Wybierała się na masaże takie porządne Ale nie wiem czy teraz moge
Ja nie wiem czy taki zwykły mi pomoże. Już miałam o nic. Mój mąż chodził na taki gdzie naciskają te bolace punkty... Podobno boli straszliwie Ale po 2 wizytach ulga niesamowita....Na taki normalny masaż to na pewno nie. Ale są masaże dla kobiet w ciąży, w dużych miastach na pewno znajdziesz kogoś, kto takie masaże robi. Albo w szkołach rodzenia. Tylko nie wiem, czy jest to wskazane w pierwszym trymestrze.
Monika ja niezmiennie polecam wizytę u dobrego osteopaty. Działa cuda.Ja nie wiem czy taki zwykły mi pomoże. Już miałam o nic. Mój mąż chodził na taki gdzie naciskają te bolace punkty... Podobno boli straszliwie Ale po 2 wizytach ulga niesamowita....
Jeśli chodzi o córkę to mogę się wypowiedzieć jako opiekunka w żłobkuU nas z córą ostatnio to samo -.- w jakim wieku Twoja?
Mnie tez brzuch wieczorem pobolewa ale staram sie juz mojego wredotka nie dzwigac i jest lepiej.
Apetyt mam slaby ale juz zauwazylam ze musze jesc częściej po kilka gryzów i lepiej mi tak. Bo nie jest mi niedobrze z głodu dodatkowo.
No moj ma 7 lat a od kilku dni wieczorem przed spaniem jak cycus przychodzi i sie tuli, co wczesniej nigdy nie chciał [emoji23] ja mam wrażenie,ze on sie domyśla,bo mowie,ze ma uważać na brzuch i przychodzi rano i zawsze temat o rodzeństwieJeśli chodzi o córkę to mogę się wypowiedzieć jako opiekunka w żłobkuzauważyłam że dzieci tak się zachowują gdy mama jest w ciazy, za każdym razem się sprawdziło, mimo że rodzice np jeszcze dziecku o tym nie mówili to dziecko to wyczuwa i jest wtedy bardziej marudne, nie wie czego chce, częściej płacze chce być noszone i częściej przytulane niż zwykle
![]()
U nas tez jest ostatnio dramat mimo tego że moj syn jest rok starszy od Agi córkiJeśli chodzi o córkę to mogę się wypowiedzieć jako opiekunka w żłobkuzauważyłam że dzieci tak się zachowują gdy mama jest w ciazy, za każdym razem się sprawdziło, mimo że rodzice np jeszcze dziecku o tym nie mówili to dziecko to wyczuwa i jest wtedy bardziej marudne, nie wie czego chce, częściej płacze chce być noszone i częściej przytulane niż zwykle
![]()
Na pewno wyczuwaNo moj ma 7 lat a od kilku dni wieczorem przed spaniem jak cycus przychodzi i sie tuli, co wczesniej nigdy nie chciał [emoji23] ja mam wrażenie,ze on sie domyśla,bo mowie,ze ma uważać na brzuch i przychodzi rano i zawsze temat o rodzeństwie
Dzieci czują zmiany i na swój sposób odreagowujaU nas tez jest ostatnio dramat mimo tego że moj syn jest rok starszy od Agi córki
my w żłobku zawsze mówimy jak dziecko marudne to albo zbliża się jakaś choroba albo mama w ciazy