aga6
Fanka BB :)
Alterra z granatem z rossmanna jest spoko ;-)Myj zwykła odżywka bez silikonów zamiast szamponem albo używaj szamponów dla niemowlaków, bez lsl i tych innych [emoji849] mam dużo lepsze włosy po takich zabiegach [emoji6]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Alterra z granatem z rossmanna jest spoko ;-)Myj zwykła odżywka bez silikonów zamiast szamponem albo używaj szamponów dla niemowlaków, bez lsl i tych innych [emoji849] mam dużo lepsze włosy po takich zabiegach [emoji6]
Aga z tych szamponów?Alterra z granatem z rossmanna jest spoko ;-)
Ja mam wrazenie,ze mi tez ta tabletka pomaga coś wezme ja później odczekam pol godziny zjem jogurt naturalny ide spac na dwie godziny, woda z cytryną i na kibelek, ale za to na wieczór mam wzdecia co bym nie zjadlaDziewczyny współczuję zaparć,ja miałam może w tej ciąży ze dwa razy...mi chyba daje dużo picie wody na pusty żołądek bo tabletka tarczycowa i potem pół godziny popijam sobie wodę i zaraz po śniadaniu wizyta w wc [emoji6]
A jaki masz detektor ? Ja ciągle zastanawiam sie nad kupnem ale boje sie ze bede panikowac jak nie znajde serduszkaUdał o mi się wyłapać już w 11t1d
Może być bo tarczyca zaczyna się regulować, a niestety ma na wielr spraw wpływ [emoji6]Ja mam wrazenie,ze mi tez ta tabletka pomaga coś wezme ja później odczekam pol godziny zjem jogurt naturalny ide spac na dwie godziny, woda z cytryną i na kibelek, ale za to na wieczór mam wzdecia co bym nie zjadla
Zwykły taki,kupiłam używany w innej ciąży. Najgorzej pierwszy raz bo trzeba wyszukać, teraz są dwa miejsca gdzie dzidzioł się chowa i w obrębie tych miejsc szukam [emoji6] jakoś nie panikuję bo wiem, że może się zdarzyć że nie znajdę. Ostatnio taka sytuacja była że szukałam i szukałam, ja spokojna (bo słyszałam jak maluch się rucsza,tak jest to słyszalne też [emoji6]) a mąż panika. Za chwilę znalazłam i tłumaczę mu, że nie ma co panikować bo naluch ma miejsce do pływania więc w jednej chwili może się przemieścić [emoji3]A jaki masz detektor ? Ja ciągle zastanawiam sie nad kupnem ale boje sie ze bede panikowac jak nie znajde serduszka
Jest cała gama produktow. I szampon i maska i odzywka. I wlasnie sklad mają spokoAga z tych szamponów?
I ma dość naturalny skład?
Dziękuję za informacje. Ja zastanawiam sie nad tymMoże być bo tarczyca zaczyna się regulować, a niestety ma na wielr spraw wpływ [emoji6]Zwykły taki,kupiłam używany w innej ciąży. Najgorzej pierwszy raz bo trzeba wyszukać, teraz są dwa miejsca gdzie dzidzioł się chowa i w obrębie tych miejsc szukam [emoji6] jakoś nie panikuję bo wiem, że może się zdarzyć że nie znajdę. Ostatnio taka sytuacja była że szukałam i szukałam, ja spokojna (bo słyszałam jak maluch się rucsza,tak jest to słyszalne też [emoji6]) a mąż panika. Za chwilę znalazłam i tłumaczę mu, że nie ma co panikować bo naluch ma miejsce do pływania więc w jednej chwili może się przemieścić [emoji3]Zobacz załącznik 889867
Fajny bo ma osobno tą głowicę. Nie mam żelu nawet tylko używam kremu nivea soft lub oliwki i też jest dobrze [emoji3] Ja płaciłam około 50 zł ale też nie liczy mi uderzeń (nie mam tego wyświetlacza) jednak na moje potrzeby starcza,słychać że to dzidzi serducho a nie moje leniwe tętno i słysze że jest miarowe [emoji3]Dziękuję za informacje. Ja zastanawiam sie nad tym
Link do: doppler tętna płodu jumper + żel gratis