Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Puky!Doswiadczone mamy.. jaki rowerek biegowy/hulajnoga/samochodzik dla 1,5 rocznej dziewuszki?
Nie spytałam nawet o płeć. W pierwszej ciąży późno się dowiedzieliśmy bo się ciągle pupą dziecko obracało więc nawet nie pomyślałam że teraz może być coś widaćCzy to przypadkiem nie chlopaczek?
Wydaje mi się, że można w ciąży chodzić na badania w godzinach pracy i pracodawca musi Cię puszczać na nie. Ale też musi o ciąży się najpierw dowiedzieć.A dziewczyny dobrze pamiętam, że na wszystkie ciążowe badania nie muszę wykorzystywać swojego urlopu?
Bo ten test podwójny to o 8 rano mam i muszę się zwolnić z pracy. Ogólnie to wypadałoby powiedzieć o ciąży![]()
Doswiadczone mamy.. jaki rowerek biegowy/hulajnoga/samochodzik dla 1,5 rocznej dziewuszki?
Ja sie zakochalam w tej ciazy w BigMilkach smietankowych - maz tylko kolejne pudla dokupujeA no i zaliczylam oczywiscie lodziarnie [emoji23]
U znajomych probowala smigac. Moze by zalapala. Na hulajnodze fajnie jezdzila i jeszcze ją rozwazamWydaje mi się, że można w ciąży chodzić na badania w godzinach pracy i pracodawca musi Cię puszczać na nie. Ale też musi o ciąży się najpierw dowiedzieć.
My rowerek biegowy mamy taki najzwyklejszy z decathlonu i jesteśmy zadowoleni. Ale Majka dostała go na drugie urodziny, a mając 2 lata i ze dwa miesiące zaczęła na nim ładnie śmigać. Wydaje mi się, że 1,5 roku to jednak trochę za małe dziecko na rowerek biegowy.
Cruzee rowerek najlzejszy na rynku od 80 cm duza regulacja ale jest drogi.Doswiadczone mamy.. jaki rowerek biegowy/hulajnoga/samochodzik dla 1,5 rocznej dziewuszki?