Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja chyba wszystko lubię... Ale jednej rzeczy szczerze nie znoszę - wątróbkiA ja dziś z chłopakami jem pomidorowa i spaghetti a dla męża gotuje wątróbkę.... bozeszzzzzz jak ja bym ją zjadła![]()
Och, robicie chętkę. Cebulka i wątróbka drobiowa... odrobinkę.Ja chyba wszystko lubię... Ale jednej rzeczy szczerze nie znoszę - wątróbki
Ale tylko tej wieprzowej, na samą myśl mnie wzdryga![]()
Ja robię tylko drobiowaJa chyba wszystko lubię... Ale jednej rzeczy szczerze nie znoszę - wątróbki
Ale tylko tej wieprzowej, na samą myśl mnie wzdryga![]()
. Nastalam się w kuchni i już mnie muli do spania a jeszcze przecież trzeba zjeść ten obiad i dzieciom dac 
U nas na wszystkie okazje musi być obowiązkowo duże auto BruderaDziewczyny a ja tak z innej beczki, za miesiąc mój syn kończy 4 lata, jakieś pomysły na prezent? Rowerek ma, co prawda jeszcze biegowy, ale zmienić chcemy na wiosnę bo teraz i tak za dużo czasu na naukę nie będzie miał. Hulajnoge też ma.. Więc generalnie nie wiem![]()
W dużych ilościach nie i często nie - raz na jakiś czas kilka kęsów nie narobi szkódA ja czytałam ,ze w ciąży nie powinno sie watrobki jeść [emoji5] ale pewnie raz na jakis czas nie zaszkodzi, chociaż ja wole zapobiegac
Przeciez nic sie nie stanie jak dwa kawalki zjesz ;-)A ja dziś z chłopakami jem pomidorowa i spaghetti a dla męża gotuje wątróbkę.... bozeszzzzzz jak ja bym ją zjadła![]()
Aj... już sobie odmówiłam i będę wcinac spaghettiPrzeciez nic sie nie stanie jak dwa kawalki zjesz ;-)