mala-rybka
Fanka BB :)
Ja jedynie mam czas drzemki gdzie oczy mi lecą i MUSZE się położyć [emoji6] a tak to OK, czuję brzuch, bo jak go nie czuć skoro tak wystaje [emoji23] odpoczywam kiedy mogę, ale nie cały dzień, bo bym jajo zniosła
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cała prawda.@Jaasna doswiadczyla na wlasnej skorze tego, co dobre.
@Papillonek1980 nie delikaciejesz. Im wiecej sie lezy tym bardziej macica sie rozleniwia i bardziej stawia przy najmniejszym wysilku. Dlatego moja gin pomimo krwawien zaleca ruch. Chociaz spacery. Oczywiscie z rozsadkiem. Bo to lepsze niz ciagle polegiwanie na kanapie.
Ja już dawno porzuciłam marzenia o tak wychuchanej chacie, że tylko usiąść i napawać się czystością@Destino , staram się funkcjonować normalnie. Dom, dzieci, pies. No może dom nie jest już na wysoki połysk... Dopóki dzieci nie przyklejają się do podłogi jest ok. Chociaż to przyklejanie się miałoby swoje uroki, muszę przemyśleć.
A tak serio obniżyłam standardy i Rozenek do domu bym nie wpuściła.![]()
No właśnie nie nie jest to moja 1 w życiu ale i tak się martwię chodź wczoraj byłam u lekarza i maluszek zdrowy ale mimo wszystko raz już poronilam i się martwię myślę że ona do końca nie wyjdzie bo czosnkiem ja zabija pije właśnie mleczko z miodem i czosnkiem i dodatkowo przykładami czosnek na to miejsce gdzie ona ma powstac