mala-rybka
Fanka BB :)
A ja chyba do spania się będę szykować [emoji6] oczy mi się same zamykają, więc chyba zdrzemnę się jakaś godzinkę i mam nadzieję, że będzie lepiej [emoji16] bo narazie to katastrofa !!! Nie mam energii
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tez mam zamiar cos wychaczyc w ciucholandzie. Nieraz jak bylam to fajne spodnie cizowe były nawet po 2 zl wiec mam nadzieje ze cos znajde. Leginsy to co jakis czas w Lidlu są to na nie tez będę polować[emoji41]
.Chyba złapała mnie jakaś infekcja intymna... czy któraś z Was ma coś takiego? Lekkie pieczenie, wizyta 17.09 i co robić? Lactovaginal?
Ja tak mam w tej ciazy!Witam wszystkichostatnio zamiast tyg to chudne już co przytylam to zrzucilam
w poniedziałek wazylam 71.1 a dziś już waze 69.4 czy któraś z Was tak ma lub miała w poprzedniej ciąży? Powiem że jem normalnie wszystko nie wymiotowalam ani razu i nawet wydaje mi się że jem więcej niż zwykle i brzuszek też mi rośnie a ja chudne
![]()
U nas w ciucholandzie ceny jak w sklepie. Tzn spodnie 45/60, bluzki jak ładne i firmowe też ok 30/45 zł.Tez mam zamiar cos wychaczyc w ciucholandzie. Nieraz jak bylam to fajne spodnie cizowe były nawet po 2 zl wiec mam nadzieje ze cos znajde. Leginsy to co jakis czas w Lidlu są to na nie tez będę polować![]()
A probowalas z baza pod makijaz?Zobacz załącznik 890918 Jest tu jakaś specjalistka od makijażu?? Zobaczcie co mi się z podkładem dzieje. I tak od zawsze, czy kupię za 60zl czy za 13zl się waży. Macie jakieś pomysły na to? Albo jakoś super podkład do polecenia? Mam dość wyrzucania do kosza. Moja pielęgnacja to codzienne mycie żelem do twarzy, mleczko do pozbycia resztek makijażu i tonizacja. Na noc aplikuje krem. Rano tonizuję i nakładam krem. Odczekuję i dopiero biorę się za makijaż..2 razy w tygodniu robię peeling. Mam cerę mieszaną. Pomóżcie coś![]()
trzymam kciuki!!!!! teraz dobrze że masz ten detektor, zawsze trochę uspokoi.Znowu brązowe plamienie....około 11 30 jadę do szpitala bo będzie mój lekarz....serdudzko bije...
Ciekawe rzeczy piszesz, nie slyszalam o takim sposobie.Kasia ja polecam do podmywania ocet jabłkowy z wodą oczywiście poczytaj w necie jest o tym, mi dość szybko pomógł.