kwasek
Fanka BB :)
Ograniczam się, zjem ciastko wiadomo, ale jak już coś za mna chodzi to stawiam na zdrowe przekaski.jecie w ciąży dużo fast foodów ? słodyczy ? czy się ograniczacie ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ograniczam się, zjem ciastko wiadomo, ale jak już coś za mna chodzi to stawiam na zdrowe przekaski.jecie w ciąży dużo fast foodów ? słodyczy ? czy się ograniczacie ?
Mam to samoDziewczyny, wiecie co ja na wadze nie widzę zmiany ale za to boczki i brzuch mi urosly. Też tak macie?
Robim co mozem ale różnie wychodzijecie w ciąży dużo fast foodów ? słodyczy ? czy się ograniczacie ?
ja dziś gotowe kopytka kupiłam i do tego podsmażoną kiełbaskę z cebulką będę miała. Jutro mam w planach zrobić pomidorówkę.
Ja dziś też kebab na kolację będę jeść xdHehe dobre... czekam 19 i jadę na kebaba z mężem.... ależ mi się go chce
![]()
Tak. Najgorsze, że pomaga jakiś komercyjny program tv, a nie ma rozwiązań systemowych. Owsiak zaopatruje szpitale.Ja ogladam na polscie cafe nasz nowy dom i placze ludzie nie maja wcale wody w domu robia do wiadra ,kapia sie w wiadrze, pranie, maczynia, jeden pokoj grzany, kapie na łeb straszne