Sliim
Fanka BB :)
Ja jak mam ochotę to jemjecie w ciąży dużo fast foodów ? słodyczy ? czy się ograniczacie ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jak mam ochotę to jemjecie w ciąży dużo fast foodów ? słodyczy ? czy się ograniczacie ?
Od kilku dni mam taaaaaką wielką ochotę na pomidorową ale też jestem leniem i niestety nie jem. Dzisiaj na obiad, 2 kanapki z pastą jajeczną, 3 lody kaktus i dwie garscie pistacji. Jak nie mialam apetytu to było ok, teraz mam apetyt jak przed okresem...
Mnie kebab tez nie bardzo podchodzi ja sie tym zawsze zapychamJa ostatnio kupilam i wyjadlam frytki, nie smakowal mi
Dziewczyny, wiecie co ja na wadze nie widzę zmiany ale za to boczki i brzuch mi urosly. Też tak macie?
Z drugiej strony, nie wiem czy oglądacie programy typu poszukiwacze złota? W Afryce jest ogrom złota, dlaczego za przeproszeniem murzyni nie rusza tyłka żeby je wydobyć? Odpowiedź jest prosta im się po prostu nie chce bo są leniwiTak. Najgorsze, że pomaga jakiś komercyjny program tv, a nie ma rozwiązań systemowych. Owsiak zaopatruje szpitale.Jako Państwo rwiemy się do pomocy mniejszościom narodowym (niby chwalebne), ale niektórzy Polacy wegetują.
Bez wody, prądu, wc. Nie chce wyjść na rasistkę, ale najpierw pomóżmy Polakom, a dopiero potem pomagajmy innym.
Czytam zaległości z całego dnia
Jutro mam wizytę u dentysty, wypadła mi plomba w 7 i już się boję.
Ja nadal spychologia z gotowaniem, nie mam siły i ochoty.
Wiesz co, czuję sie dziś tak jak Ty - mąż zabrał starszaki na wycieczkę i od rana do nocy ich nie będzie, a rano jak jechali to miałam łzy w oczach, ech...Moich synów nie ma w domu 5 godzin a ja już tęsknię.... zrobiłam porządek w szafie, zmieniłam pościel, 3-cia pralka wstawiona i ciasto się piecze... nie umiem już funkcjonować bez dzieci![]()