magdalena.
Fanka BB :)
Tak samo, chyba, zaraz spytam koleżanki
Tak samo bo ja bez ślubu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak samo, chyba, zaraz spytam koleżanki
Czyli jak ktos dobrze zarabia ciężko dostac na pierwsze, ja bym na pierwsze teraz nie dostala , przekroczylabym,ale ze to drugie to inaczejTak samo bo ja bez ślubu![]()
Czyli jak ktos dobrze zarabia ciężko dostac na pierwsze, ja bym na pierwsze teraz nie dostala , przekroczylabym,ale ze to drugie to inaczej
Dziękuję bardzo [emoji4] będę powoli odstawiac kiedys wkoncu trzeba a jak zacznie sie cos dziać to lekarza mam 5 min . Musze zaufać lekarzowi .@monia_I spokojnie. Jak chcesz to podesle ci dupka. Choc moim zdaniem mozesz spokojnie odstawiac
No nie bylo [emoji23] a teraz patrza zeby wszystko ukrucicNo kiedyś chyba nie było limitu na becikowe i uważam ze tak powinno być nadal
A orientujecie się czy liczy się tylko umowa o pracę czy zleceniowki też?Tak samo bo ja bez ślubu![]()
Skurcze!!!!Czyli gorsze sa skurcze, czy jak dziecko przechodzi przez kanał?
A orientujecie się czy liczy się tylko umowa o pracę czy zleceniowki też?
Ale brzmi obłędnie !! Musi być smaczne ....Ja dziś robię pierś z kurczaka z zieloną fasolką i orzechami włoskimipierwszy raz to nie ciekawa jestem czy wyjdzie smaczne