magdalena.
Fanka BB :)
Tak samo, chyba, zaraz spytam koleżanki
Tak samo bo ja bez ślubu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak samo, chyba, zaraz spytam koleżanki
Czyli jak ktos dobrze zarabia ciężko dostac na pierwsze, ja bym na pierwsze teraz nie dostala , przekroczylabym,ale ze to drugie to inaczejTak samo bo ja bez ślubu![]()
Czyli jak ktos dobrze zarabia ciężko dostac na pierwsze, ja bym na pierwsze teraz nie dostala , przekroczylabym,ale ze to drugie to inaczej
Dziękuję bardzo [emoji4] będę powoli odstawiac kiedys wkoncu trzeba a jak zacznie sie cos dziać to lekarza mam 5 min . Musze zaufać lekarzowi .@monia_I spokojnie. Jak chcesz to podesle ci dupka. Choc moim zdaniem mozesz spokojnie odstawiac
No nie bylo [emoji23] a teraz patrza zeby wszystko ukrucicNo kiedyś chyba nie było limitu na becikowe i uważam ze tak powinno być nadal
A orientujecie się czy liczy się tylko umowa o pracę czy zleceniowki też?Tak samo bo ja bez ślubu![]()
Skurcze!!!!Czyli gorsze sa skurcze, czy jak dziecko przechodzi przez kanał?
A orientujecie się czy liczy się tylko umowa o pracę czy zleceniowki też?
Ale brzmi obłędnie !! Musi być smaczne ....Ja dziś robię pierś z kurczaka z zieloną fasolką i orzechami włoskimipierwszy raz to nie ciekawa jestem czy wyjdzie smaczne