monia_l
Wrześniowe mamy'07
To najważniejsze ze nie krew mysle ze to nie powinno to być nic zlego jak by byla krew to inaczejNie to był taki mały skrzep śluzu bardzo kleisty I mały
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To najważniejsze ze nie krew mysle ze to nie powinno to być nic zlego jak by byla krew to inaczejNie to był taki mały skrzep śluzu bardzo kleisty I mały
Tylko dwa lata temu? Ja 11 lat, o smile nie słyszałam, doczytam.Smile, z czystym sercem polecam, 2 lata juz bez okularów![]()
Pytanie, ile piła ... Bo nie kieliszek raz...Ja akurat mam przypadek w rodzinie gdzie kobieta pila alkohol,a teraz jej syn jest nadpobudliwy i ma symptomy takiego dziecka jak z FAS dla tego mnie to razi.
Ubierz jakiś sweterek [emoji6] u nas wczoraj było zimniej, dzisiaj lepiej, a ja drugi dzień walczę z bólem głowy !!!Jeeej. My dzis na chrzciny idziemy a taka zimnica -.- 12/14 stopni ma byc a ja letnie ciuchy przygotowalam ;d corce dorzuce rajstopy i kurtke przejsciową a sama to chyba zamarzne w cienkiej marynarce ;p
Jednak te pieniadze i dorzucilam ramke na zdjęcie.Ubierz jakiś sweterek [emoji6] u nas wczoraj było zimniej, dzisiaj lepiej, a ja drugi dzień walczę z bólem głowy !!!
A na co w końcu zdecydowałaś się żeby dać?
pogoda dziś nie dopisuje, więc zabieramy po raz pierwszy naszego 4latka do kina, potem muszę ogarnąć jakieś zakupy ubraniowe do szpitala, bo to już we wtorek. Kojarzy któraś gdzie najtaniej kupię jakieś zwykłe cienkie leginsy albo spodnie dresowe?