Cześć Ola. Mój termin wg usg to tez 03.03 niesamowite ze znowu się spotykamy.Czesc, mam na imie Ola, mam termin na 3 marca 2019, moge do Was dolaczyc?![]()
P.s. my tu wszystkich przyjmujemy [emoji3]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cześć Ola. Mój termin wg usg to tez 03.03 niesamowite ze znowu się spotykamy.Czesc, mam na imie Ola, mam termin na 3 marca 2019, moge do Was dolaczyc?![]()
Bo jesteśmy goscinne i im więcej Nas tum lepiej [emoji6]Cześć Ola. Mój termin wg usg to tez 03.03 niesamowite ze znowu się spotykamy.
P.s. my tu wszystkich przyjmujemy [emoji3]
Dokładnie [emoji4] to taki mały sakrazm był z mojej strony bo Ole poznałam kiedyś w grupie która mnie nie przyjęła bo przenosiła sie gdzieś tam no i było mi przykro.Bo jesteśmy goscinne i im więcej Nas tum lepiej [emoji6]
Luzik. Teraz mamy fajną paczkę [emoji8]Dokładnie [emoji4] to taki mały sakrazm był z mojej strony bo Ole poznałam kiedyś w grupie która mnie nie przyjęła bo przenosiła sie gdzieś tam no i było mi przykro.
Martenika miło że mnie przyjelyscie [emoji6] może gdybyś wtedy udziela się w tej grupie to dziewczyny też by Cię ugoscily w wątku zamkniętym [emoji6]Dokładnie [emoji4] to taki mały sakrazm był z mojej strony bo Ole poznałam kiedyś w grupie która mnie nie przyjęła bo przenosiła sie gdzieś tam no i było mi przykro.
Nie wracajmy do tego.Martenika miło że mnie przyjelyscie [emoji6] może gdybyś wtedy udziela się w tej grupie to dziewczyny też by Cię ugoscily w wątku zamkniętym [emoji6]
U mnie w regulaminie pracy nie ma nawet opisane co ile mogę starac sie o okulary (A dość duża firma ) [emoji23] ale mam już i poki co zmieniać nie będę.
U mnie niestety jest tylko dofinansowanie do okularów, na soczewki nie ma:/
Przy tych badaniach nie trzeba być na czczo. Ja będę je miała robione koło godziny 17, więc trudno, żebym o tej godzinie miała być na czczo. W pierwszej ciąży podobnie miałam.Dziewczyny, jutro z samego rana mam badania prenatalne - USG i krew - niestety nie dopytałam, czy muszę być na czczo, a dziś niedziela i nie mam jak tam zadzwonic - jak to jest z tymi badaniami?
Czy lekarz omawia od razu wyniki, czy otrzymałyscie kartkę z wynikami, z którymi gdzieś się trzeba zgłosic?
Dziewczyny, jutro z samego rana mam badania prenatalne - USG i krew - niestety nie dopytałam, czy muszę być na czczo, a dziś niedziela i nie mam jak tam zadzwonic - jak to jest z tymi badaniami?
Czy lekarz omawia od razu wyniki, czy otrzymałyscie kartkę z wynikami, z którymi gdzieś się trzeba zgłosic?