Aneczka85_01
Fanka BB :)
Jade juz do rodzinnego stresuje sie
A co mu powiesz ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jade juz do rodzinnego stresuje sie
Tez mialam ostatnia miesiaczke 5 czerwcaJa 5 czerwca ale wiem ze zaszlam w ciążę nie wczesniej niz 16 dni temu [emoji846]
Prawdę powiedzialam i dostalam do 26 lipca uff, wyrozumiala pani doktor odetchnelam,aby tylko maleństwo sie rozwijaloA co mu powiesz ?
O fajnie, a jak dlugie masz cykle?Tez mialam ostatnia miesiaczke 5 czerwca![]()
Prawdę powiedzialam i dostalam do 26 lipca uff, wyrozumiala pani doktor odetchnelam,aby tylko maleństwo sie rozwijalo
Ja mam PCOS i moje cykle sa jak im sie zachce. Teraz bylam stymulowana i owulacje mialam 22.06O fajnie, a jak dlugie masz cykle?
Moglam nawet więcej ale myślę,ze wystarczy tyle zeby serduszko zaczęło bicNo to naprawdę super lekarz
Ja mialam owulacje niby do 24 i wlasnie tego 24 sie kochalam bez zabezpieczenia wiec moze podobnie jesteśmyJa mam PCOS i moje cykle sa jak im sie zachce. Teraz bylam stymulowana i owulacje mialam 22.06![]()
To super, ciekawe jak nam lekarze terminy wyznaczaJa mialam owulacje niby do 24 i wlasnie tego 24 sie kochalam bez zabezpieczenia wiec moze podobnie jesteśmy
Mi z kalandarza wychodzi 14 ale wedlug tego kiedy moglo dojść do zapłodnienia 16 marca pewnie bedzieTo super, ciekawe jak nam lekarze terminy wyznacza![]()