nata$za88
Fanka BB :)
To trzymam kciuki za wizytęDokladnie w ogóle ta beda nie ma co sie na 100% przejmować, usg tez musi wszystko potwierdzic ostatecznie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To trzymam kciuki za wizytęDokladnie w ogóle ta beda nie ma co sie na 100% przejmować, usg tez musi wszystko potwierdzic ostatecznie
Trzymamy kciuki zebys jak najszybciej zaszla w ciążę. Trzymaj sie [emoji106][emoji846]Ja muszę opuścić wasze grono. Niestety wczoraj dostalam okres [emoji852] ale to nic. Nie ma co tracić nadziei. To pierwszy miesiąc starania. Może następnym razem się uda [emoji6] wam drogie mamuśki życzę wszystkiego dobrego i obyscie już wszystkie tu na grupie dotrwaly do końca i by maluszki były zdrowe i silne!!! Pozdrawiam!!
oj współczuję, ale nowy cykl, to nowe możliwościJa muszę opuścić wasze grono. Niestety wczoraj dostalam okres [emoji852] ale to nic. Nie ma co tracić nadziei. To pierwszy miesiąc starania. Może następnym razem się uda [emoji6] wam drogie mamuśki życzę wszystkiego dobrego i obyscie już wszystkie tu na grupie dotrwaly do końca i by maluszki były zdrowe i silne!!! Pozdrawiam!!
Super cieszymy sie z Tobą [emoji106][emoji846] ale ja wam zazdroszcze tyle z was już po wizytach a ja musze czekac nadalUff, w końcu kamień z serca. Dziewczyny dziś moje urodziny..tydzień temu w czwartek lekarz widział tylko puste jajo, dzis jest moje małe serduszko!!! maleńkie ale jest!!! Boje sie cieszyć dalej. Samą mnie to stresuje. Tak bym chciala wyluzować..aaaaa!!!!
No to piękny prezent urodzinowy [emoji6]Uff, w końcu kamień z serca. Dziewczyny dziś moje urodziny..tydzień temu w czwartek lekarz widział tylko puste jajo, dzis jest moje małe serduszko!!! maleńkie ale jest!!! Boje sie cieszyć dalej. Samą mnie to stresuje. Tak bym chciala wyluzować..aaaaa!!!!
Super cudowny prezentUff, w końcu kamień z serca. Dziewczyny dziś moje urodziny..tydzień temu w czwartek lekarz widział tylko puste jajo, dzis jest moje małe serduszko!!! maleńkie ale jest!!! Boje sie cieszyć dalej. Samą mnie to stresuje. Tak bym chciala wyluzować..aaaaa!!!!
To cudownie! W takim razie w dniu dzisiejszych urodzin życzę dużo zdrowka; miłości i spokojnej nudnej ciążyUff, w końcu kamień z serca. Dziewczyny dziś moje urodziny..tydzień temu w czwartek lekarz widział tylko puste jajo, dzis jest moje małe serduszko!!! maleńkie ale jest!!! Boje sie cieszyć dalej. Samą mnie to stresuje. Tak bym chciala wyluzować..aaaaa!!!!