Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witaj[emoji3]Witam
Chciałabym dołączyć do was drogie mamusie- termin 15.03.2019
Pierworodny za miesiąc 2 lata skończy. Czas strasznie leci. Ale chodzi do żłobka i naprawdę z tymi chorobami jest jakaś masakra.@Daizy zdrówka dla starszego bąbla !!! Ile ma latek?
Czytam o Waszych zachciankach, objawach ciążowych, potem o udanych wizytach i kurcze im bliżej poniedziałku tym bardziej się stresuje
W pierwszej ciąży byłam taka wyluzowana, szczęśliwa, nieświadoma. 2 kreski na teście były dla mnie jednoznaczne z tym, że będzie dobrze. Druga ciąża wszystko zweryfikowała i teraz siedzę jak na szpilkach zamiast się cieszyć. Boje się komukolwiek powiedzieć w ogóle o tej ciąży. Tato miał urodziny byłby to dla niego super prezent, ale strach zwyciężył.
Najgorsze jest to, że facet nic nie rozumie. Mój mąż mi mówi " po co się denerwujesz i tak nie możesz nic zmienic".
My dzisiaj mieliśmy wizytę na IP, niby nic poważnego bo brązowe plamienia jednak dla.mnie po tych przejściach to mimo wszystko strach więc wolałam sprawdzić. W poniedziałek kontakt z lekarzem bo jednak będzie chyba trzeba włączyć zastrzyki [emoji22]
Zastrzyki clexane? A powiedz masz jakąś mutacje? Mnie lekarz zaleca zapobiegawczo. Trzymam kciuki za maleństwo nie musi oznaczac to nic złego bedzie dobrzeMy dzisiaj mieliśmy wizytę na IP, niby nic poważnego bo brązowe plamienia jednak dla.mnie po tych przejściach to mimo wszystko strach więc wolałam sprawdzić. W poniedziałek kontakt z lekarzem bo jednak będzie chyba trzeba włączyć zastrzyki [emoji22]