Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A bierzesz duphaston albo luteine ? Jak nie to moze jedz na IP niech Ci przepisza i zbadajaHej,
Ja niestety zaczęłam plamic na brazowo.niby niedużo ale tak tez miałam poprzednio i poronilam wtedy w niedzielę...boję się ze został mi jeden dzień przed katastrofąstaram się nie poddawać ale jest trochę ciężko.
Dokladnie jedz do szpitalaHej,
Ja niestety zaczęłam plamic na brazowo.niby niedużo ale tak tez miałam poprzednio i poronilam wtedy w niedzielę...boję się ze został mi jeden dzień przed katastrofąstaram się nie poddawać ale jest trochę ciężko.
No moj tez wiekszy mimo ze -2kg-.-Dziewczyny jak Wasze brzuchy wyglądają? U mnie druga ciąża. Waga powiedzmy standardowa w sensie nie jestem ani gruba ani chuda ale rano po śniadaniu albo wieczorem to masakra jaki ten brzuch juz duży! Jade właśnie na tydzień do mamy i az się boje jaki będzie jak wrócimy!
Sluszna uwagaPodziwiać będzie mnie można jak ich wszystkich wychowam![]()
Co malzonka przekonalo do zmiany zdania i wykazania checi powiekszenia rodziny?Gratuluję i witam
Gratuluję i witam
Halszka podziwiam, mój A na trzecie nie chciał się zgodzić, a co dopiero 5tka
To jak u mnie -2 a bezuch wydeloNo moj tez wiekszy mimo ze -2kg-.-
Jakie?Kupilam w aptece jakies tabletki na mdlosci bo juz nie daje rady ....mam nadzieje ze pomoga