Konwalijka89
Zaangażowana w BB
U mnie to samo póki co na spokojnie i dystans do wszystkiego. Czekamy na serduszko. <3Moj strasznie sie przejmuje po przejsciach cieszy sie ale widze jego stres czy bedzie dobrze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie to samo póki co na spokojnie i dystans do wszystkiego. Czekamy na serduszko. <3Moj strasznie sie przejmuje po przejsciach cieszy sie ale widze jego stres czy bedzie dobrze
U mnie chyba do konca ciąży dystans będzie staram sie nie przezwyczajac, ale sie cieszeU mnie to samo póki co na spokojnie i dystans do wszystkiego. Czekamy na serduszko. <3
Ja ciagle latam do kibla jak to zwykle sprawdzam czy krwi nie ma juz chyba przez to podcieranie papierem stan zapalny mnie brałMam dzisiaj jakies glupie mysli -.- boje sie ze cos jest nie tak.. jejjj. W pierwszej ciazy nawet przez mysl mi cos takiego nie przeszlo a po tej stracie ciagle jakies czarne mysli i zmartwienia.
Ide do lekarza we wtorek ale na nfz wiec pewnie bez usg bedzie... dobrze ze w piatek do mojej dr ide <3
Po przejściach kurde już tak jest...widziałam na IP w piątek serduszko znowu jednak uspokoiło mnie to tylko na małą chwile...jakby kurna człowiek nie mógł spokojnie przejść ciąży i urodzić chociaż jedno dzieciątko [emoji22]Mam dzisiaj jakies glupie mysli -.- boje sie ze cos jest nie tak.. jejjj. W pierwszej ciazy nawet przez mysl mi cos takiego nie przeszlo a po tej stracie ciagle jakies czarne mysli i zmartwienia.
Ide do lekarza we wtorek ale na nfz wiec pewnie bez usg bedzie... dobrze ze w piatek do mojej dr ide <3
Ja w ciąży z synem potrafiłam jezdzic co dwa tygodnie na usg i to prywatnie, kasy poszło ,ale byłam spokojna ,wiadomo kobieta w ciąży nie powinna sie stresować,wiec czasem warto jechac i sprawdzicPo przejściach kurde już tak jest...widziałam na IP w piątek serduszko znowu jednak uspokoiło mnie to tylko na małą chwile...jakby kurna człowiek nie mógł spokojnie przejść ciąży i urodzin chociaż jedno dzieciątko [emoji22]
A z jakiego zakresu? Prawo rodzinne?Jest tu może ktos kto zna sie na prawie, badz ma męża prawnika, chcialam sie cos doradzić, jestem bez sił już.