Emilly2017
Zaciekawiona BB
CudownieJa juz po. Wg usg 6+3 serduszko bije pieknie. Dziewczyny tak sie poryczalam jak zobaczylam serduszko, ze nie nie moglam sie opanowac i wypowiedziec slowa. Jestem przeszczesliwa <3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
CudownieJa juz po. Wg usg 6+3 serduszko bije pieknie. Dziewczyny tak sie poryczalam jak zobaczylam serduszko, ze nie nie moglam sie opanowac i wypowiedziec slowa. Jestem przeszczesliwa <3
SuperJa juz po. Wg usg 6+3 serduszko bije pieknie. Dziewczyny tak sie poryczalam jak zobaczylam serduszko, ze nie nie moglam sie opanowac i wypowiedziec slowa. Jestem przeszczesliwa <3
Gratulacje, super !!!Ja juz po. Wg usg 6+3 serduszko bije pieknie. Dziewczyny tak sie poryczalam jak zobaczylam serduszko, ze nie nie moglam sie opanowac i wypowiedziec slowa. Jestem przeszczesliwa <3
Cudowne chwile prawdaJa juz po. Wg usg 6+3 serduszko bije pieknie. Dziewczyny tak sie poryczalam jak zobaczylam serduszko, ze nie nie moglam sie opanowac i wypowiedziec slowa. Jestem przeszczesliwa <3
Ja juz po. Wg usg 6+3 serduszko bije pieknie. Dziewczyny tak sie poryczalam jak zobaczylam serduszko, ze nie nie moglam sie opanowac i wypowiedziec slowa. Jestem przeszczesliwa <3
Dziekuje dziewczyny...teraz jedyne co mi potrzeba do szczescia to zeby dzidzius zdrowo sie rozwijal![]()
Na pewno wszystko bedzie dobrzeDziekuje dziewczyny...teraz jedyne co mi potrzeba do szczescia to zeby dzidzius zdrowo sie rozwijal![]()
21 sierpnia kolejna wizytaTak będziekiedy kolejna wizyta?
Jakieś zdj dostałaś? (Z chęcią popatrzę na fasolki i zarazę sie jakas ciąża - preferuje te z dziewczynkami [emoji23] )