aga6
Fanka BB :)
Ja mam pakiet z pracy obowiazuje chyba we wszystkich placowkach w PLA ze tak spytam ten luxmed to macie w wiekszych miastach? Bo u mnie nigdy nie slyszalam o tym, ewentualnie we Wrocławiu a mam 60km wiec mi sie nie opłaca jezdzic
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam pakiet z pracy obowiazuje chyba we wszystkich placowkach w PLA ze tak spytam ten luxmed to macie w wiekszych miastach? Bo u mnie nigdy nie slyszalam o tym, ewentualnie we Wrocławiu a mam 60km wiec mi sie nie opłaca jezdzic
Dla jasności w Warszawie luxmed jest do dupy.Ja mam pakiet z pracy obowiazuje chyba we wszystkich placowkach w PL
No moze my zle trafiamyDla jasności w Warszawie luxmed jest do dupy.
Widocznie nadal Cię potrzebuje. Moj ma 2.5 roku, spimy razem ale będziemy próbować osobnego łóżka. Zasypiamy tez razem niestety.Do mnie przychodzi niania. Bierze dzieci zazwyczaj na spacer czy do ogrodu i młoda zasypia w wózku, a synek bawi się czy jeździ na rowerze. Po godzinie ryku położyłam ją do spacerówki. Śpi. Wieczory to już tragedia. Muszę być obok. Nie ma innej opcji. Tak wyje, że nawet synek przychodzi i mówi, by ją położyć w łóżku, bo on chce iść już spać...
Jak wszędzie sa wyjątki od reguły i tak też słyszałam te legendy ze w LM zdarzają się fajni lekarze! Ale ja mowie ogólnie jakie jest moje zdanie odnośnie lm. Nędza.Bo mam kolezanke ktora prowadzila ciaze w LM kilka lat temu i byla mega zadowolona i to w Compensie. Ale juz tamta kobitka nie przyjmuje
U mnie na szczescie corka sama usypia (16mcy) tyle ze w salonie na materacu na ziemi albo na lozku. Bierze przytulanke żabke, picie i śpi. Pozniej ją do łóżeczka przenosimy (spi tam od jakiegos 2/3 mca życia) i spi w nim do rana. Chyba ze jakies chorobsko czy zęby idą to bierzemy ją do siebieWidocznie nadal Cię potrzebuje. Moj ma 2.5 roku, spimy razem ale będziemy próbować osobnego łóżka. Zasypiamy tez razem niestety.
No podzielam Twoje zdanie.. ale chce ich wykorzystac ile sie da skoro mam za darmo ;-)Jak wszędzie sa wyjątki od reguły i tak też słyszałam te legendy ze w LM zdarzają się fajni lekarze! Ale ja mowie ogólnie jakie jest moje zdanie odnośnie lm. Nędza.
Ale u nas w miescie nie ma takiego czegoś jak kiedys pytalam, to musza miec jakies punktyJa mam pakiet z pracy obowiazuje chyba we wszystkich placowkach w PL