mala-rybka
Fanka BB :)
Powiedzieć wam coś??? Wózek już mamy, nie mogłam takiej okazji przegapić i już jest [emoji4] ciuszki i inne rzeczy będę załatwiać później
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez mam sporo niewiadomych w tej ciąży, czekam jeszcze do jednego usg (ok tydzień) czy będzie serduszko, jak będzie to zamawiam (w sumie jakieś kosmetyki, leki, gadżety, pościel i kokon, bo materiały tutaj mi się nie podobają), ale tez się boje, ze później w razie co to będę się na to wszystko „gapiła”...Ja niestety po przejściach nawet wozek planuje po porodzie kupic,ale w przesądy nie wierze
Jak musisz kupic wyprawke wczesniej, to kupujZ innej beczki, dziewczyny, zaczęlyscie już jakieś zakupy? Ja chce trochę rzeczy z Polski, a mój jedyny wyjazd przed porodem będzie we wrześniu i się boje, ze zapesze robiąc już zamówienia, no ale muszę...![]()
Cóż to za furka? Chwal się ;-) zaraz zaloze temat wyprawkowy!Powiedzieć wam coś??? Wózek już mamy, nie mogłam takiej okazji przegapić i już jest [emoji4] ciuszki i inne rzeczy będę załatwiać później
Mimo tego, ze nie planuje używać smoczków, to kupiłam komplet już jak zaczęliśmy się starać o dzieckoPowiedzieć wam coś??? Wózek już mamy, nie mogłam takiej okazji przegapić i już jest [emoji4] ciuszki i inne rzeczy będę załatwiać później
No ja wozek i lozeczko tez juz mam, bo bedzie po najmlodszejPowiedzieć wam coś??? Wózek już mamy, nie mogłam takiej okazji przegapić i już jest [emoji4] ciuszki i inne rzeczy będę załatwiać później
U mnie tak samo ;-) tyle ze starszej musze lozeczko i komode kupic bo teraz te co ma beda dla kolejnego dzidziutka ;-)No ja wozek i lozeczko tez juz mam, bo bedzie po najmlodszej
Ubranka zalerzy dla jakiej plci - dla dziewczynki mam wszystko, dla chlopca trzebaby kupic kilka rzeczy![]()