Ooooo tak [emoji16][emoji16]Ja tez oglądam na wspólnejale nie mogę się doczekać kiedy zacznie się Diagnoza!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooooo tak [emoji16][emoji16]Ja tez oglądam na wspólnejale nie mogę się doczekać kiedy zacznie się Diagnoza!!
Ja już skończyłam nowy sezon Orange...O, ja tez tylko Netflix!
My wlasnie z mezem rozkoszujemy sie nowym sezonem 'Orange is the new black'
A tak ogolnie to ja ksiazki lubie czytac. Ostatnio cykl Mastertona z Katie Maguire![]()
W Norwegii nadal praktykują „wyciskanie” dziecka, żeby pomoc matce. Tak samo jak poród pośladkowy nie kwalifikuje się do cc, ale w razie co próbują obrócić dziecko przed porodem... nie wiem czy w Polsce obracają?Matko, to rzeczywiście straszne przeżycia, ale chyba nie bylo dobrego rozpoznania na sn? Skoro dzieciaczki takie wymęczone w wyniku sn, nie powinni od razu robic cc? U mnie w rodzinie niestety zmarło dziecko w wyniku komplikacji po sn, ale to byly inne czasy, matce na brzuch położna siadała! Brzuch wyciskali, i niestety - tragedia, trauma dla calej rodziny na lata. Ja spróbuje sn, ale omijam szpitale, chwalące sie wysokim współczynnikiem sn, boje sie "zmuszania" do sn.
No ja się nie wypowiem, bo zielona w temacie jestemW Norwegii nadal praktykują „wyciskanie” dziecka, żeby pomoc matce. Tak samo jak poród pośladkowy nie kwalifikuje się do cc, ale w razie co próbują obrócić dziecko przed porodem... nie wiem czy w Polsce obracają?
Ja wlasnie zjadlam.ze smakiem posilek a co??? Zupke chinska gulaszowa [emoji33] [emoji12] niby nie kupuje bo uwazam ze nie zdrowe a ostatnio wrzucilam do koszyka i zjadlam ze smakiemJa to się nie dziwię, bo sama nie wiem na co mam ochotę !!! Masakra, nawet owoce mi nie wchodzą [emoji849] co dzisiaj zjem to stoi w przełyku i nie wie w którą stronę lecieć
Ja [emoji4]Ogląda z was ktos na wspólnej? Czekam wlasnie na seansik[emoji23]
CUDO!!! [emoji173]Przedstawiam Wam młodego człowieczka ... malutki mierzy 0,69 mm... serduszko ślicznie bije ... wg USG jest to 6w4d -termin porodu 24.03.2019![]()
![]()
Mojej mamie lekarz wycisnal brata z brzucha, prawie 30 lat temu. Komplikacja tego bylo mechaniczne tylozgiecie macicy.W Norwegii nadal praktykują „wyciskanie” dziecka, żeby pomoc matce. Tak samo jak poród pośladkowy nie kwalifikuje się do cc, ale w razie co próbują obrócić dziecko przed porodem... nie wiem czy w Polsce obracają?