mala-rybka
Fanka BB :)
Ok lece się z synem do spania położyć [emoji6] bo chyba nam się oczy kleją...
Na zupkę też ochoty nie mam !!! Popcorn jem, ale to nie to
Na zupkę też ochoty nie mam !!! Popcorn jem, ale to nie to
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja bym chciała chłopca- marzenie od dzieciństwa. Facet by chciał chłopca, ale twierdzi ze będzie dziewczynka. I ja tez mam przeczucie na dziewczynkę, bo nawet dla chłopca imiona mi się nie podobająKasia gratuluje pięknego małego bobaska. Marzysz o jakiejś płci?
Dziewczyny czy Wy w ogóle myślicie o płci jesteście na jakąś nakierowane? Może już to pytanie padlo ale jest tyle stron do nadrobienia a co wejdę wieczorem dochodzą kolejne i nie nadążam
U mnie w rodzinie same baby (trzy pokolenia wstecz), u mojego faceta (przynajmniej w jego linii) cztery dziewczyny... słabe widoki na chłopcówJa już dwóch chłopców w domku mam i stawiamy na trzeciego
My uzywamy bebiko ;-) prosto po bebilonie pepti przeszlismy i bylo wszystko okiMoje wszystkie cudaki po cycku też były na Nan z Nestle .
Ale dla tych którzy w przyszkosci będą na mm i wybiorą Bebilon sprawdzcie bo podobno to identyczny skład co bebiko a jest różnica w cenie. My nie używaliśmy ale koleżanki sprawdzały
Dziękuję bardzo... ja mam dwoch synów i w podświadomości chciałbym córeczkęKasia gratuluje pięknego małego bobaska. Marzysz o jakiejś płci?
Dziewczyny czy Wy w ogóle myślicie o płci jesteście na jakąś nakierowane? Może już to pytanie padlo ale jest tyle stron do nadrobienia a co wejdę wieczorem dochodzą kolejne i nie nadążam
, ale tak jak w poprzednich dwóch ciążach myślałam wciąż tak teraz jakoś jest mi obojętna płeć?? Czuje że jednak i tak będzie 3 syn 

Mi to totalnie obojetne xD bo z jednej strony chcialabym parke (mam juz córcie) a z drugiej dwie dziewuszki bylyby urocze xDKasia gratuluje pięknego małego bobaska. Marzysz o jakiejś płci?
Tak jak jaJa już dwóch chłopców w domku mam i stawiamy na trzeciego

Ależ bym zjadła ją !!!No nie, ja tez normalnie nie jem zupek chińskich- facet trzyma w domu bo on czasem coś zje, a teraz mam ochotę! Jem pomidorówkę chińska tylko dosypuje chili![]()