Jaasna
Fanka BB :)
Ja tez licze na synka, bo jesli bedzie coreczka to kolejnych prob nie bedzieMoże zapoczątkujecie chłopaków a ja już po przepis na dziewczynkę się nie zglosze bo zamykam warsztat
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez licze na synka, bo jesli bedzie coreczka to kolejnych prob nie bedzieMoże zapoczątkujecie chłopaków a ja już po przepis na dziewczynkę się nie zglosze bo zamykam warsztat
Ja te ja tez uwielbiam i jeszcze Przyjaciolki, W rytmie serca i ten z Korzuchowską co w poniedzialki leciał
moj ogląda ze mnąTo tak jak jamąż mówi ze nienormalna jestem
![]()
Ja zjadlam rogaliki z dzemem, kabanosy a teraz jajecznica z boczkiem i bulka@Kasia323 gratuluję !!! Mam nadzieję, że i ja zobaczę i usłyszę tego dokuczliwego brzdąca [emoji6] już za tydzień w piątek się okaże
@Adeline89 ja zjadłam pudding i dwie małe kanapki z wędlina i czekam na coś jeszcze
Zero objawów, żadnych zaparć. Pasowało całej trójceMy uzywamy bebiko ;-) prosto po bebilonie pepti przeszlismy i bylo wszystko oki
A nie mieliscie zaparc po Nan?
Przy pierwszym powinna być cc bo wody odzeszly a córka urodziła się po 13 godzinach a przy drugim szybki poród ake waga spora 3980 i okrecony pempowina dlatego go ciągnęły i złamany obojczyk. Nastawiam się na cc i będę załatwiać kwityMatko, to rzeczywiście straszne przeżycia, ale chyba nie bylo dobrego rozpoznania na sn? Skoro dzieciaczki takie wymęczone w wyniku sn, nie powinni od razu robic cc? U mnie w rodzinie niestety zmarło dziecko w wyniku komplikacji po sn, ale to byly inne czasy, matce na brzuch położna siadała! Brzuch wyciskali, i niestety - tragedia, trauma dla calej rodziny na lata. Ja spróbuje sn, ale omijam szpitale, chwalące sie wysokim współczynnikiem sn, boje sie "zmuszania" do sn.
Porównamy we wtorek termin podobny to tygodnie muszą się zgadzaćSzczerze to ja sama w szoku![]()
SuperPrzedstawiam Wam młodego człowieczka ... malutki mierzy 0,69 mm... serduszko ślicznie bije ... wg USG jest to 6w4d -termin porodu 24.03.2019![]()
![]()
A te kwity są Ci teraz w ogóle potrzebne? Nie jest czasem tak, że jak poprzednio miałaś cesarkę, to teraz bez problemu masz kolejną, a sn tylko jakbyś to ty się przy tym upierała?Przy pierwszym powinna być cc bo wody odzeszly a córka urodziła się po 13 godzinach a przy drugim szybki poród ake waga spora 3980 i okrecony pempowina dlatego go ciągnęły i złamany obojczyk. Nastawiam się na cc i będę załatwiać kwity
A tak w ogole to juz wszystkie mialyscie wizyte u lekarza? Ja bede miala pierwsza w sobote to bedzie 7 tyg1 dzien wiec powinno byc juz serduszko.
Jestem juz na 300 stronie, jeszcze kilka dni i bede na biezaco ;-)