24 czerwca ostatnie. Więc jeszcze całkiem młoda ta moja ciąża.To dobrze,ze jest co powinno byc gratulacje ,a kiedy ostatnia miesiączke mialas?
Super że u Ciebie wsio ok.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
24 czerwca ostatnie. Więc jeszcze całkiem młoda ta moja ciąża.To dobrze,ze jest co powinno byc gratulacje ,a kiedy ostatnia miesiączke mialas?
Cp to skrot od Ciaza pozamaciczna.Dziewczyny jestem tu nowa i w tym całym temacie ciążowym też powiedzcie mi co znaczy skrót cp?
Ale jak to?????Dziewczyny żegnam się z wami. U mnie już po poronieniu, zostały resztki które „stymulują” betę. Dostałam dzisiaj wybór zabieg czy leki, ale byłam w szoku i wyszłam. Życzę wam powodzenia i mam nadzieje ze będziecie miały więcej szczęścia niż ja <3 szczerze! Dbajcie o swoje Maluszki!
Trzymaj się tam kochana [emoji8] i ja kciuki zaciśnięte będę trzymać za kolejną fasoleczkeDziewczyny żegnam się z wami. U mnie już po poronieniu, zostały resztki które „stymulują” betę. Dostałam dzisiaj wybór zabieg czy leki, ale byłam w szoku i wyszłam. Życzę wam powodzenia i mam nadzieje ze będziecie miały więcej szczęścia niż ja <3 szczerze! Dbajcie o swoje Maluszki!
Ejj mialy byc same dobre wiesciDziewczyny żegnam się z wami. U mnie już po poronieniu, zostały resztki które „stymulują” betę. Dostałam dzisiaj wybór zabieg czy leki, ale byłam w szoku i wyszłam. Życzę wam powodzenia i mam nadzieje ze będziecie miały więcej szczęścia niż ja <3 szczerze! Dbajcie o swoje Maluszki!
Wtedy w szpitalu mieli racje. Babka na prywatnym mi dała nadzieje, ale się okazało ze złudna i ze dobrze pamiętałam ze w szpitalu dziecko miało 4 mm a u niej 2,6 mm. Czyli nie ze ciaza opóźniona tylko ze już cześć została wydalona. Dzisiaj już nie było co mierzyć, może jakieś resztki, które powodują wzrost bety. Nie wiem czy jestem w stanie mieć kolejna fasolkę, chciałam jedno dziecko i jedno miałamAle jak to?????
Podziwiam za optymizm i życzę Ci tego czego pragniesz najbardziej, niech się spełni [emoji8]Wtedy w szpitalu mieli racje. Babka na prywatnym mi dała nadzieje, ale się okazało ze złudna i ze dobrze pamiętałam ze w szpitalu dziecko miało 4 mm a u niej 2,6 mm. Czyli nie ze ciaza opóźniona tylko ze już cześć została wydalona. Dzisiaj już nie było co mierzyć, może jakieś resztki, które powodują wzrost bety. Nie wiem czy jestem w stanie mieć kolejna fasolkę, chciałam jedno dziecko i jedno miałammam nadzieje, ze nie wprawie was w smutny nastrój, wy macie się cieszyć waszymi już brzoskwinkami a nie fasolkami
buziaki baby, może marzec 2020 będzie mój...
![]()
Kochana trzymam kciuki ze następnym razem sie udaWtedy w szpitalu mieli racje. Babka na prywatnym mi dała nadzieje, ale się okazało ze złudna i ze dobrze pamiętałam ze w szpitalu dziecko miało 4 mm a u niej 2,6 mm. Czyli nie ze ciaza opóźniona tylko ze już cześć została wydalona. Dzisiaj już nie było co mierzyć, może jakieś resztki, które powodują wzrost bety. Nie wiem czy jestem w stanie mieć kolejna fasolkę, chciałam jedno dziecko i jedno miałammam nadzieje, ze nie wprawie was w smutny nastrój, wy macie się cieszyć waszymi już brzoskwinkami a nie fasolkami
buziaki baby, może marzec 2020 będzie mój...
![]()