paulina.blachut
Fanka BB :)
Dziewczyny a nam w naszym cudownym stanie można jechać na asen albo termy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Karmi ma %Dziewczyny jak piwo to karmi zurawionowe pychotka, albo łomża grejfrutowa jak lemoniada smakuje. Wszystko oczywiscie bezalkoholowe.
Ja Was doczytuje ale brak czasu na pisanie. Od wtorku urlopuje na dzialce nad jeziorkiem I na zmiane albo jeziorko albo basen. Zobaczymy jak dlugo tu wytrzymam ale do 15 sierpnia mam urlop to mam nadzieje ze wszystkie upaly juz mina.
Ja wlasnie wolne nic pic żadnego ,bo niby nie ma,a coś tam zazwyczaj jest. Chyba warka nie ma ta lemoniada, ale tam tyle chemiiKarmi ma %
Na karmi jest normalnie info ze ma %. Chyba do 0,5.Ja wlasnie wolne nic pic żadnego ,bo niby nie ma,a coś tam zazwyczaj jest. Chyba warka nie ma ta lemoniada, ale tam tyle chemii
Mozna tylko jest ryzyko infekcji jezeli masz do nich tendencjeDziewczyny a nam w naszym cudownym stanie można jechać na asen albo termy
Wlasnie tez sie nad tym zastanawialam, ale normalnie grzech sobie odmowic schlodzenia w takie dni. Na plazy pelno ciezarnych szukajacych ochlody. Infekcje w ciazy sie zdazaja nawet czasami tylko z tego powodu ze ph sie zmienia. Mnie tak cala ciaze meczyly. Ginekolog mowil ze wazne zeby nie zostawiac nie leczonej.Mozna tylko jest ryzyko infekcji jezeli masz do nich tendencje![]()
Jak cos sie dzieje to po prostu poprosic gina o globulki. W sumie tak jak piszesz.. w ciazy i bez pluskania w kąpieliskach łatwo o infekcję. Ja po weekendzie bede plywac w rzece <3 nie odmowie sobie tej przyjemnosciWlasnie tez sie nad tym zastanawialam, ale normalnie grzech sobie odmowic schlodzenia w takie dni. Na plazy pelno ciezarnych szukajacych ochlody. Infekcje w ciazy sie zdazaja nawet czasami tylko z tego powodu ze ph sie zmienia. Mnie tak cala ciaze meczyly. Ginekolog mowil ze wazne zeby nie zostawiac nie leczonej.
Ja mam basen,ale sie nie kapie, bo boję infekcji, i bez kapania dostałam to sie boje co by bylo po kapaniuWlasnie tez sie nad tym zastanawialam, ale normalnie grzech sobie odmowic schlodzenia w takie dni. Na plazy pelno ciezarnych szukajacych ochlody. Infekcje w ciazy sie zdazaja nawet czasami tylko z tego powodu ze ph sie zmienia. Mnie tak cala ciaze meczyly. Ginekolog mowil ze wazne zeby nie zostawiac nie leczonej.