Beata86
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj pierwszy raz mnie mocno nie mdliło... jakie to piękne uczucie![]()
Ja mam 9ntydz 2 dzień. Wg OM termin na 11 marcaMy mamy taki sam tydzień
![]()
Ja wcale nie bede dawac to jest bezsensu wklejac, a i tak na apce ledwo co widac co tam piszeEj, ale jak chcecie za każdym razem wstawiać w wiadomości ten suwaczek, tak, żeby było widać w aplikacji, to może usuńcie ten z sygnatury? Bo tak to jak się patrzy na komputerze to macie po dwa takie same suwaczki, trochę to przeszkadza. I trochę głupie jest to, że jak się cytuje wasze posty, to razem z suwaczkiem.
Ja czy upały czy nie noge lubie mieć przykryta inaczej nie usneDziewczyny dzisiaj pierwszy raz od tych 2 miesięcy użyłam w domu... KOŁDRY [emoji23] otworzyliśmy okno na noc na oścież i jak zawiało, to kołderką trzeba było się przykryć, ale bez okna otwartego 0 powietrza