Adeline89
Fanka BB :)
U mnie zadna ciaza nie mowila co za płeć,a każda zupelnie inna także chyba nie ma to nic do rzeczyA jak z waszym doświadczeniem?
Ciaza objawowa=córka?
Ciaza bezobjawowa =syn?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie zadna ciaza nie mowila co za płeć,a każda zupelnie inna także chyba nie ma to nic do rzeczyA jak z waszym doświadczeniem?
Ciaza objawowa=córka?
Ciaza bezobjawowa =syn?
A u nas na dolnymslasku w kolo burze,a w naszej miejscowości nic tragedia [emoji53] chyba nalesniki zaraz zrobię
JESTEM w szoku..od dwóch dni nie smakuje mi kawa !! Moja ukochana którą od tylu lat rozpoczynałam dzień !
A u nas na dolnymslasku w kolo burze,a w naszej miejscowości nic tragedia [emoji53] chyba nalesniki zaraz zrobię
Witaj w naszym gronie gratulacjeCześć dziewczyny można jeszcze do was dołączyć? Jestem Paula mam już w domu córeczkę 2letnią Wiktorię. Termin z om na 26 marca i sie pókico zgadza z usg. To dopiero 7 tydzień i 2 dzień. Poczytam was troche ile dam rade jakie już tematy sie przewineły.
Kawa dwa dni temu mnie odrzuciłoteż myślałam że to nie nastąi bo w pierwszej ciąży mi smakowała normlanie.
Burza właśnie chyba sie u nas skończyła w ostatniej chwili wrociłyśmy z córką z działki.