reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
O jabłecznik zjadłabym. Moja czwarta ciąża i jedno dziecko mam. Na l4 zawsze miałam chodzące. Wiadomo czasem lepiej dmuchać na zimne. Ale tak jak mówisz nikt nie będzie latał zaraz po mieście jak szalony.

reklama
A Twoja mała zna butelkę?
Moje dziewczyny nigdy butelki w ustach nie miały :)
Po kp przeszłam na bidon i doidy, teraz też najmłodsza bidon ma opanowany, więc u nas po cycu będzie to, co zna i lubi :)

Żadnego mleka oprócz mojego nie tknie. Etyn tkwi problem. Dwoję się i troję. Kubków, butelek w domu masa. Wodę z nich wypije. Mleka modyfikowanego nie tknie.

Cześć dziewczyny, można dołączyć jeszcze?
Dziś mam 8tc+2d ciąży i leżę chora w domu z najmlodszą, też chora córą. Reszta rodziny bawi się na grillu u znajomego.
Na pierwszej wizycie byłam u lekarza dwa dni temu (tak wcześnie tylko dlatego, że mnie mocno rozłożyło); teraz czekam na list ze szpitala z terminem kolejnej wizyty, zapewne ok 12tc

Pozdrawiam Was

Cześć! Dostajesz listy z terminem? Nie umawiasz się z wizyty na wizytę?
Zdrówka dla Ciebie i córki!!

Ale się objadłam pomidorkami z ogródka!! Pełna jestem. Ale takie dobre słodkie zolte pomidorki. Ogórki też zebralam i jutro będę siedzieć i zaprawiać.

A powiedzcie mi polska kiełbasę mogę. Mąż przywiózł taka ładna, pachnie nieziemsko, choć trochę mnie cofnęło ale jak co będę jadła nie oddychając :D albo ja zaparze... ?

Na pierwszą wizytę w szpitalu, kiedy też będę mieć usg dostaje list z terminem; na następne już się umawiam bezpośrednio

Dziękuję za życzenia zdrowia. Przyda się :)

Cześć dziewczyny, można dołączyć jeszcze?
Dziś mam 8tc+2d ciąży i leżę chora w domu z najmlodszą, też chora córą. Reszta rodziny bawi się na grillu u znajomego.
Na pierwszej wizycie byłam u lekarza dwa dni temu (tak wcześnie tylko dlatego, że mnie mocno rozłożyło); teraz czekam na list ze szpitala z terminem kolejnej wizyty, zapewne ok 12tc

Pozdrawiam Was
Witaj gratulacje i zdrowka dla was

Cześć! Dostajesz listy z terminem? Nie umawiasz się z wizyty na wizytę?
Zdrówka dla Ciebie i córki!!

Ale się objadłam pomidorkami z ogródka!! Pełna jestem. Ale takie dobre słodkie zolte pomidorki. Ogórki też zebralam i jutro będę siedzieć i zaprawiać.

A powiedzcie mi polska kiełbasę mogę. Mąż przywiózł taka ładna, pachnie nieziemsko, choć trochę mnie cofnęło ale jak co będę jadła nie oddychając :D albo ja zaparze... ?
Ja tam jadlam ostatnio kielbache taka sucha na kanapki pol a drugie pół w łapę[emoji23]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry