polcia177
Fanka BB :)
O ja muszą być pyszne z własnego ogrodu. My co prawda mamy działkę ale nikt nie ma zamiłowania do ogrodnictwa[emoji12]Uwielbiam [emoji23] mam teraz tyle z ogrodu. Każdy prawie po pół kilo ma [emoji7] Zobacz załącznik 887566
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O ja muszą być pyszne z własnego ogrodu. My co prawda mamy działkę ale nikt nie ma zamiłowania do ogrodnictwa[emoji12]Uwielbiam [emoji23] mam teraz tyle z ogrodu. Każdy prawie po pół kilo ma [emoji7] Zobacz załącznik 887566
O ja muszą być pyszne z własnego ogrodu. My co prawda mamy działkę ale nikt nie ma zamiłowania do ogrodnictwa[emoji12]
Piekne okazyUwielbiam [emoji23] mam teraz tyle z ogrodu. Każdy prawie po pół kilo ma [emoji7] Zobacz załącznik 887566
Ja w tej ciazy calkowicie odrzucilam nabial, bo mnie odrzucilo od tegoJa właśnie średnio nabiał toleruje tym bardziej na śniadanie więc kiepsko. Ale jeszcze jajka są ok. Tylko że też nie kupiliśmy wiec rano byłam zrozpaczona. Ale bylismy już na zakupach na szczęście [emoji12]
Ja tez to doceniam, ze mam dom. Mieszkalam do 19 r zycia w bloku zawsze mowilam,ze nie chce na wies, a tu proszę spodobalo mi sie tym bardziej jeśli ma sie dzieci, ja sobie cos porobie syn sie bawi mam go na oku, a w bloku musiałabym typowo poswiecic tylko czas na wyjscie na dwor.Działkę rodzice mieli w Polsce. Nie lubiałam chodzić. Dopiero w pewnym wieku zrozumiałam dlaczego ludzie lubią mieć swoje. A jak się ma mieszkanie w bloku, to człowiek chce odpocząć od czterech ścian. Mam ten komfort mieszkać w domku. Trawy trochę jest. Kwiatki. Ogród. Huśtawka. Nawet kosz do koszykówki [emoji12] kiedyś nawet stół bilardowy był. Ale za bardzo zagracać dom.