aga6
Fanka BB :)
Jestem za Tobą ;-) ja czesto czasu nie mam wiec moglabym byc malo pomocnaMimo to jeszcze potrzebna jedna osoba która ma czas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jestem za Tobą ;-) ja czesto czasu nie mam wiec moglabym byc malo pomocnaMimo to jeszcze potrzebna jedna osoba która ma czas
Ależ ja nie brałam i nie odkładałam dzieci w nieskończoność, aż zmęczone płaczem zasypiały z wyczerpania. Nie jestem sadystką psychopatką.Dzieci od początku zasypiały na cycu, potem ze smoczkiem. Mieliśmy wieczorne rytuały. I nigdy nie ulegałam wrzaskom, że coś chcę i już. Rodzi się wtedy we mnie bunt i siłą nic się nie osiągnie. Przykładowy sklep i walka o klocki lego. Mały wrzeszczy, pręży się i rzuca? Tata bierze go na ręce, wychodzi ze sklepu i czekają aż skończe zakupy, a rozmawiamy potem o tym na spokojnie. Nic w nerwach. Dwie takie akcje i mały więcej nie urządzał histerii w sklepie. Córeczka była spokojnym dzieckiem jako maluch.
Grunt to konsekwencja, bo nie zawsze da się dyskutować z rozhisteryzowanym maluchem. Ale co kto lubi, można ulegać we wszystkim, prosić o chwilę uwagi i dawać niekończące się wybory.
![]()
Ja własnie dzisiaj kupiłam sobie farbę żeby pofarbować swoje siwkiKurde. Wlasnie dostalam sms od fryziera z przypomnieniem o jutrzejszej wizycie. A nie jestem pewna czy mogę farbowac włosy :-o zapisalam sie 3 miesiące temu bo za 2 tygodnie mam wesele. A siwizna już taka że wszyscy komentują. I teraz nie wiem co robić.
Jakie śliczne maleństwo i świetna pamiątka . GratulacjeHej ja po wizycie[emoji4]wszystko w jak najlepszym porządku.dzidzia ma 27 mm.następna wizyta 27.08 na 10.30[emoji4]Zobacz załącznik 888742
Ja też się dziś maluje- farba zakupiona, miałam czekac ale głupio mi tak wyglądać w pracy :-)Ja własnie dzisiaj kupiłam sobie farbę żeby pofarbować swoje siwkiTyle mi ich wychodzi na skroniach, że szok. Mąż mi mówi, że po prostu mam za dużo włosów na głowie i na wszystkie mi brakuje melaniny
![]()