Adeline89
Fanka BB :)
Ja po rosole myslalam,ze zwymiotuje chyba za duzo go bylo, poszlam na kibelek dopiero mi przeszloDzis mam identycznie, zjadłam rosóła teraz pod wieczór głowa i mdłości.. [emoji14] tez bym cos zjadla ale nie wiem co
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja po rosole myslalam,ze zwymiotuje chyba za duzo go bylo, poszlam na kibelek dopiero mi przeszloDzis mam identycznie, zjadłam rosóła teraz pod wieczór głowa i mdłości.. [emoji14] tez bym cos zjadla ale nie wiem co
Ja tezJa też oficjalnie na Dzień Kobiet![]()
Ja ze smakiem to sama nie wiem co jem ....chyba tylko pączek i ostatnio kebaba zjadłam ze smakiem ale tego na codzień nie mogę wiec glodujeJa jakby mnie nie odrzuciło od kawy to bym piła bo lubię a też mam niskie ciśnienie. Ale w poprzedniej ciąży już chyba od piątego miesiąca mogłam pić bo zaczął mi normalny smak wracać. Teraz też chyba są 3 rzeczy które jem że smakiem a resztę się zmuszam.
dzis zjadłam tylko rano kawaleczek ciasta i na obiad podziubalam troche ziemniakow z.piekarnika i kawalek piersi i nic więcej i nawet glodu nie czuje .chciala bym zeby powrocil mi smakU nas z córą ostatnio to samo -.- w jakim wieku Twoja?Ja tez mam problemy z apetytem, nie mam na nic ochoty a jak już zacznę jeść to chwile poskubie i koniec.
Na dodatek co wieczór boli mnie brzuch, ale nie tak jak w pierwszej ciąży tylko tak dziwnie, nie wiem czy to nie od noszenia młodej ale jakiś szatan w nią wstąpił i co chwile ryczy bo chce na ręce zaraz nie chce i ogólnie zaczęła wszystko wymuszać straszna histeria, aż się dziwie ze jeszcze policja do nas nie zawitała![]()
Ja dzis 2 gruszki i wielka kisc winogron zjadlam <3Zauważyam że spoko jest surowizna typu owoce. Moge zjeśc sporo, nie mam mdłości, nie boli brzuch.![]()
Ja rano czarną z cytryną albo syropem malinowym..Ja pije kawę, ale jakos rzadziej mam ochotę i wcześniej zaczynałam dzień od kawy, a teraz jedyne co mogę rano wypić to herbata i to owocowa bo inaczej mi niedobrze.. eh![]()
Ja niestety miete lubie tylko w gumach do zucia xPJa lubie herbate mietowa bez cukru, tylko to pije prócz wody