Kasia323
Fanka BB :)
Wiesz co myślę że do przykrywania w domu jeden i do wózkaChcesz do otulania czy przykrywania?
Moja corka np nie lubila byc otulana i tylko jako kocyk sluzyl i jeden, max dwa starczą ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz co myślę że do przykrywania w domu jeden i do wózkaChcesz do otulania czy przykrywania?
Moja corka np nie lubila byc otulana i tylko jako kocyk sluzyl i jeden, max dwa starczą ;-)
Ja okna myje przynajmniej raz w miesiącu. Uroki wioski, od dworu kurz z pól a w domu pełno łapek dzieciaków. Też muszę umyć!Od dzisiaj mam w planie co dziennie umyc dwa okna i zmienic firanki. Myslicie,ze to zły pomysł? W sumie tak na krzesle nie musze do góry jakoś zbytnio wyciągać rak,a dwie firanki to nie duzo, chce to zrobic zanim bede miec wielki brzuch,a juz sa takie brudne![]()

Ja mam wpisane że makrosomia ale na wszelki wypadek chciałam iść do psychiatry że się boję. Jak mi powiedział że dziecko duże to chcialam się zabezpieczyć w razie czego ale nie trzeba bylo.Raczej nie jest tak ze możesz wybrac zależy od lekarza. Najlepej przestawić wskazanie/powod ten sam co w pierwszej.
Ja mam z MotherhoodA możecie polecić dokładnie jakiś kocyk bambusowy?
Teraz jakos na jesieni mają sie zmienic wytyczne co do cesarek, jakos w okolicy polowkowych mam sie dowiedziec co i jak to dam Wam znac.Dziewczyny a jak to właśnie jest z cesarką po pierwszej cesarce? Bo niby można wybrać. A koleżanka ostatnio musiała załatwiać jakieś papiery że wskazaniami. To ja już nie wiem.
Ja to sobie zapisuje bo zapominam -.-Ja normalnie duzo rzeczy nie pamiętam A teraz przechodzę sama siebie...
Dzis duzo wizyt ;-) powodzenia!Dziewczyny powodzenia!
24.08.- @Nieistotna prenatalne
24.08.- 9:00 @AngelMum prenatalne
24.08.- 11:00 @monia_l prenatalne /12:00-13:00 wizyta u gin prowadzącej
24.08.- 16:00 @Justyna Norwegia prenatalne
Z tego co mi moja gin wspomniala chca zredukowac ilosc cc bo w PL jest bardzo duzo.. dam Wam znac po jej kongresie.Raczej nie jest tak ze możesz wybrac zależy od lekarza. Najlepej przestawić wskazanie/powod ten sam co w pierwszej.
Wiec te powinny byc ok ;-)Wiesz co myślę że do przykrywania w domu jeden i do wózka
Ja mam z Motherhood
Sprawdziły mi się, mogę polecićObczaj sobie:
Link do: Koc,kocyk muślinowy 95x110 dwuwarstwowy MOTHERHOOD
Link do: Otulacze,otulacz muślinowy 2szt.100x120 MOTHERHOOD
Jest duzo "lewych"zaświadczeń..Jestem ciekawa w jaki sposób będą chcieli zredukować te cesarki.
Jak to jak ? Proste. Nie ma możliwości i rodzi Pani naturalnieJestem ciekawa w jaki sposób będą chcieli zredukować te cesarki.
Moim zdaniem te zmiany to w dalszym ciągu zalecenia a zgoda zależy od ordynatora oddziału.Jestem ciekawa w jaki sposób będą chcieli zredukować te cesarki.