Papillonek1980
Fanka BB :)
Musiałabym dotknąć, pomacać i wylać na to trochę wody. Nikt normalny mi na to nie pozwoliNie tetra [emoji6] aż tak to nie... Otulacz albo pielucha z wkładem z bambusa albo weglanowym [emoji6]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Musiałabym dotknąć, pomacać i wylać na to trochę wody. Nikt normalny mi na to nie pozwoliNie tetra [emoji6] aż tak to nie... Otulacz albo pielucha z wkładem z bambusa albo weglanowym [emoji6]
Dlatego ja po okropnym 1 porodzie i drugim z " opłacona" położna tym razem chyba zdecyduje się na prywatna klinikeJak to jak ? Proste. Nie ma możliwości i rodzi Pani naturalnieW szpitalach nikt się nie patyczkuje z pacjentkami.
SpokoBoshe to tylko ja na + jestem??? Ooo jej, przestanę was czytać, a jem tyle co wcześniej... No nic, taki mój urok
Sew- a byłaś nacinana? Kurde ja tak się tego boję!SNmam porównanie między SN I cc i nigdy, z własnej woli nie zgodzę się na cięcie. Trójkę urodziłam naturalnie i wierzę, że i teraz też tak będzie
Akurat 71 ważyłam nie wiem kiedy [emoji12] startowałam z 74, a teraz 78 [emoji33] a skąd to się wzięło to nie wiem... No cozChwal chwal. Do tej pory zawsze ja na plus byłam. I jako mała rybka pewnie startujesz z innego pułapu, a to też ma znaczenie![]()
Jak się zdecyduje to przyjedź i pomacaj, wylej wodę i rób co chcesz [emoji23] nie ma problemu, w Holandii koleżanka dostała na wypróbowanie jedną sztukęMusiałabym dotknąć, pomacać i wylać na to trochę wody. Nikt normalny mi na to nie pozwoli![]()
Ja chodziłam do psychiatry po stracie pol roku wiec tu juz by mogl stwierdzic,ze mam jakieś problemy[emoji23]Psychiatra bywa ignorowany, bo sam strach to nie powód... Musiałabyś udowodnić zaburzenia lękowe z atakami paniki najlepiej...
Ja tez dla corki ;-)Ja bede musiala szafe kupić kolejna [emoji23]
Miałam mydełko bambino, ale ze zdziwieniem odkryłam, że mocno pasuje mi krem Nivea do pupy. Gęściejszy od bambino, dawałam cieńszą warstwę i nic się nie odparzało. Na odparzenia tormentiol.
Edit: aaaa i oczywiście oliwkowałam dzieci masakrycznie. Aż dziw, że mi się nie wyślizgneły. Chciałam dobrze oczywiście![]()
To już nie umyje okien, pada deszczJa na wiosce mieszkam jak tu nie myc jak muchy sraja [emoji23]