• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Biedny piesek oby wszystko dobrze sie skonczylo. I tez bym chyba z innym weterynarzem to skonsultowala bo troche duzo chcą za operacje za niewiadomo co....

Jesli chodzi o dokuczanie i bicie to moj syn tez czesto wracal ze szkoly z placzem bo mu dokuczali i nasmiewali sie z niego a matkę to boli podwojnie.... on od zawsze mial lepszy kontakt z dziewczynkami niz z chlopcami i obawiam sie ze z nowym rokiem szkolnym znow zacznie sie dokuczanie ....

Tyle dzis tego napisalyscie ze juz pozapominalam co komu mialam odpisac

A i pochwale sie moim pieskiem jest z nami od 12 lat Zobacz załącznik 892635
Ale słodziak ;)

reklama
Jestem już po badaniu wszystko ok. Czekam teraz w kolejce na oddanie krwi wyniki za tydz. Plci dr nie chciał strzelać ale powiedział girl :)
Super:)
No to i ja postanowiłam odezwać się po wizycie; na 90% będę miała parke :-D
Super:)
Psiak musiał zostać u weterynarza.. mówi, że konieczna będzie operacja mają mu rodzić dzisiaj dodatkowe badania, pobiora krew.. jutro operacja 3200 zł. Kupę kasy ale jeśli dzięki niej wszystko będzie z nim dobrze to warto .. biedny maluch :(
Biedny psiak... Mam nadzieję, że wszystko się dobrze skończy.
Hej dziewczyny, udało mi się załapać na prenatalne, było ostatnie miejsce w tym terminie. USG super, wszystko na miejscu, przezierność 2,6 ale lekarz powiedział żeby się nie stresować bo jest w normie. Wychodzi mi 13+3tc. Serduszko bije 164 u/min. Wielkość dzidzi to 7,5cm. Test pappa zrobiony wyniki za ok 10 dni, jak będzie coś nie tak to do mnie zadzwonią i umówimy się na wizytę a jak będzie dobrze to przyślą mi pocztą. No i podobno mam w brzuszku kolejnego synka.

Halaszka gratuluję parki:biggrin2:
Super, że USG ok i trzymam kciuki za dobre wyniki Pappa:)

@Sliim Koło mnie otwierają szkołe taneczną od września i chyba pójdę zobaczyć czy może coś dla mnie się znajdzie, bo mi niestety wieczna rehabilitacja jest potrzebna. Od drugiego trymestru zamierzam pochodzić chociaż dwa razy w tygodniu na basen oraz zacząć ćwiczyć jakieś ćwiczenia dla kobiet w ciąży. Bo ruch mi jest potrzebny. Niestety boję się że za dużo przytyje i moje kości ucierpią.

Jak moje suchego nie zjedzą, tez daje możliwość rosół, albo do ryzu karmę mokrą
Ja bez wypełniaczy, tylko mięso, warzywa i suple. Ziemniaki kam bek, ryż to samo. Po surowym siadła jej trzustka (ostre zapalenie) :( więc nie eksperymentuje tylko gotuje. Ma jeszcze suche exclusive of gosbi grain free, ale skubna chciała sie w tym tarzać i mimo głodówki nie tyka. Nie będę znęcać się nad psem, jestem mądrzejsza, więc namaczam, okraszam i daję. Jeszcze 10 kg mam. Zejde z paszy i nigdy więcej suchego. No może royal i tyle. :)

reklama
Dziwne że nie informują :eek: ja jak tylko szkarlatyna zaczęła panować to każdemu rodzicowi mówiłam że proszę by obserwować dziecko bo mamy przypadek szkarlatyny:) ale to pewnie zależy od osoby miałam koleżankę która bała się informować o chorobach nie wiem czemu
No właśnie to jest najgorsze bo mój mały prawie trzy tygodnie chorował i jak poszedł to znów. A tak to bym dla dziadka go zostawiła albo mąż by z nim siedział. A tak to znów chory. I tylko zadzwonili się zapytac czy będzie od poniedziałku A przypadek już w czwartek był więc mogli powiedzieć.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry