Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jeszcze nie mam problemu ze snem.Jak usne wieczorem to budze sie rano.Dziewczyny czy Wy też macie taki problem że snem ostatnio? Jutro kończę 14 tc więc zaczynam drugi trymestr, a zaczęło mnie tak jakby mdlic nocami .. i tylko się kręcę z boku na bok I się mecze![]()
Dziewczyny czy Wy też macie taki problem że snem ostatnio? Jutro kończę 14 tc więc zaczynam drugi trymestr, a zaczęło mnie tak jakby mdlic nocami .. i tylko się kręcę z boku na bok I się mecze![]()
Mam tak samoJa sie w nocy budze, bo mój pęcherz nie daje mi spać. A później ciężko mi zasnąć.
średnio 3-4 razy wstaję w nocy do toaletyMnie nie mdli, ale się budzę i nie mogę spać i się kręce przez 2-3 godziny. I tak od kilku tygodni. Przez jakiś tydzień było lepiej, a od kilku dni znowu to samo. Dzisiaj znowu nie spałam od ok. 3 do 5.Dziewczyny czy Wy też macie taki problem że snem ostatnio? Jutro kończę 14 tc więc zaczynam drugi trymestr, a zaczęło mnie tak jakby mdlic nocami .. i tylko się kręcę z boku na bok I się mecze![]()