aga6
Fanka BB :)
Xl nie beda za duze? Ja cala ciaze nosilam rozmiar s legginsow ciazowych ;pWłaśnie mi chodzi,aby nie przeswitywaly, ok czyli ja tez jak nosze M powinnam L i od razu wezmę Xl na zas, ale kupie po kolejnym badaniu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Xl nie beda za duze? Ja cala ciaze nosilam rozmiar s legginsow ciazowych ;pWłaśnie mi chodzi,aby nie przeswitywaly, ok czyli ja tez jak nosze M powinnam L i od razu wezmę Xl na zas, ale kupie po kolejnym badaniu.
Jak bede miala taki brzuch jak z synem to nie wiem czy sie pozniej w Xl zmieszcze [emoji23]Xl nie beda za duze? Ja cala ciaze nosilam rozmiar s legginsow ciazowych ;p
Dużo zdrówka dla synka, oby jak najszybciej była poprawa i dużo sił dla ciebie. 3maj sieU mnie dzis dzien masakrasyn trafił do szpitala. Rano z nim byłam u lekarza to stwierdził ze nic mu nie ma ze tylko wydzielina z kaszlu mu zalega. Wiec zawiozlam go do szkoły a ze szkoły przyszedł to ledwo oddychal . Wiec od razu do lekarza ten go przebadal i skierowanie na szpital. Najgorsze jest to ze mimo wziewow, kroplowek i podlaczonego tlenu nic nie ma poprawy
![]()
![]()
![]()
U mnie dzis dzien masakrasyn trafił do szpitala. Rano z nim byłam u lekarza to stwierdził ze nic mu nie ma ze tylko wydzielina z kaszlu mu zalega. Wiec zawiozlam go do szkoły a ze szkoły przyszedł to ledwo oddychal . Wiec od razu do lekarza ten go przebadal i skierowanie na szpital. Najgorsze jest to ze mimo wziewow, kroplowek i podlaczonego tlenu nic nie ma poprawy
![]()
![]()
![]()
Ja tez nie uwazam nic zlego w tym,ze w domu ktoś sobie wypije piwko, lepiej pokazac,ze w domu nic pod sklepem. Jak bylam na wakacjach z mezem sama nie raz sobie wypilam wieczorem kiedy syn spal,ale były dwie osoby trzezwe mama i moja siostra wiec nie uwazam,ze zrobilam coś zlego. Obojga rodzicow tez moze sie bawić, jesli maja ze soba kogos kto jest trzezwy , bo to różnie bywa. I nie mowie tu o napiciu sie ,bo u mnie picie to dwa drinki,ale jednak alkohol
Mi w tym tygodniu przeszły mdłości i myślałam że to koniec już ale wczoraj po południu i dzisiaj czuje się okropnie, rano ledwo zwlekłam się z łóżka.... Chyba z tym samopoczuciem będzie różnie:/Witam się z wami w 2 trymestrzeAle jakoś tego przepływu energii i lepszego samopoczucia nie czuje
w ogóle jakiś gorzej mi ostatnio... mam nadzieję że wszytko jest ok. Zobacz załącznik 895878
Ja tę zmuszę pomyśleć o ciążowych leginsach, wczoraj oglądałam spodnie ale nie kupiłam, nie wpadły mi w oko.Właśnie mi chodzi,aby nie przeswitywaly, ok czyli ja tez jak nosze M powinnam L i od razu wezmę Xl na zas, ale kupie po kolejnym badaniu.