Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Boże nie macie innych problemów tylko zakładanie takich chorych wątków ?weżcie się do jakiejkolwiek pracy bo w bankach wam się popierdoliło .z powaaniem mamusia dwójeczki dzieci .

.
. Fajnie, że znajdują się osoby które potrafią z jajem odpowiedzieć na taką zaczepkę i można się pośmiać. Brawo !!! jus20sto !!! Znam CHLOPAKA, ktory podobno robil to kijem od szczotki i proponowal wspolna zabawe KOLEGOM. (Tak glosi plotka). Milej zabawy. PS to jest forum dla kobiet w ciazy, a nie wariatow, ktorym sie nudzi!Wprawdzie nie mam dzieci ani nie jestem w ciąży, ale postanowiłam udzielić się na tym forum. Mam 18 lat. Nie mam chłopaka, bo moja mama mi nie pozwala. Ale ja znalazłam lepszy sposób na orgazmową rozkosz - jest to masturbacja. Gdy jestem sama w domu oddaję się masturbacji bez reszty i przeżywam chwile takiej rozkoszy, jakiej myśle że nie doświadczyłabym przy żadnym chłopaku. Najbardziej lubię wkładać sobie do pochwy różne rzeczy, które są dużo dłuższe niż mój palec (i grubsze), np. jakis długi, gruby długopis, flamaster itp. Ostatnio włożylam sobie flet, przebiłam błonę dziewiczą i... to był orgazm jakiego nigdy nie zapomnę. A wy jak często praktykujecie masturbacje? Ja ją polecam!