reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
marta03 to jak coś jesteśmy umówione? idziesz z nami?
bakalia teraz inaczej te cyrki wygladają. zwierzątka są ale na krótko i nie mecza ich tak. Ja tez byłam zrażona i nie chciałam długo chodzić. A teraz mam syna i sama z nim chodze widzisz./

a ja dziś cały dzień sama
:(

marta wiem że mała to nie.. myślałam o tobie i Jakubie:) dasz znać.
Ja już ok. humor dobry bo byłam na mieście z Filipem.. zaszliśmy do galerii i kupiliśmy co nieco:) zakupy to dobry polepszacz nastroju jednak! fakt.
Teraz już w domku, czekamy na M:) potem może jakieś piwko sobie wypijemy.. nie bedzie tak zle jak myslałam ;) ja zawsze panikuje.

Odliczam dni do chrzcin mojego siostrzeńca... :) wszystko mam już kupione. Nawet sukienkę mam:) tylko rajstop brak heh ;)

Hej

Aniu oczywiście, sobie też trzeba czasami coś kupić:) dzieci ważne ale i My jesteśmy ważne nie należy o tym zapominać ;)
A do Anglii lecicie z jakiej okazji? do kogoś?

Tak w sumie to bez okazji ,moj brat z rodzina byl u nas ostatnio i zaprosil nas

Dzień dobry!

Aniu a gdzie dokładnie lecicie?do jakiego miasta?
może gdzieś niedaleko mnie?? :)

Lecimy do na lotniko w Luton a moj brat mieszka w dzielncy Kingston

Teska sliczna kruszyna
Necia dzieki dziewczynki dobrze starsza przechodzi bunt 3-latki poprostu czasmi rece opadaja:eek:

Jakos tez nie mam weny zeby pisac a jak juz sie odezwe to tylko na Mamy z Irlandii ale o Was pamietam i obiecuje poprawe :-)
Ja tez na nic nie mam czasu,Lence nowe posilki wprowadzam powoli poki co narazie bez zadnych sensacji dobrze przyswaja jedzonko
Postanowilismy ze tutaj mieszkanie chcemy kupic i jak wszytsko dobrze pojdzie to w przyszlym roku bedziemy na swoim
Uciekam moj maz zaraz bedzie z pracy
Milego wieczorku zycze
Zdrowka chorujacym

Dzien doberek !ja juz po spanku ,mala juz niespi od 4 ,co tu sie dziwic niezle dzis dala sobie w kimke od 7 wieczor do 4 rano ,to jej rekord no i wypala sie i koniec gadki ,mama baw sie ;)ale tak pospala bo wczoraj wymeczyla sie na zakupach bo pojechalam z nia i z kolezanka niby wiekszosc czasu przespal ale to i tak chyba wplynelo na nia,grzeczna byla moge pochwalic a ja po przymierzenie z 10 sukien i obejsciu kilku sklepow w koncu kupilam kreacje zostalo buty tylko dobrac i kupic .Milego dzionka zycze ja dzis duzo bieganiny mam ,ogarnac mieszkanie bo niemialam kiedy w tygodniu bo jakas Nadia marudna jest i placczliwa niewiem czy przypadkiem zeby jej nie ida bo strasznie sie slini i pistki wsadza do buzi ale niewiem czy nie za wczesnie moze to jednak nie zeby,ach i jeszcze do ksiedza bo chcemy przelozyc chrziny o tydzien bo nie damy rady polaczyc jednak razem chcin ze slubem .

HEJKA

witam się z kawką..
Mąż dziś pierwszy dzień na uczelni:)
dobrze że ma tylko 2h.

Fiol jeszcze śpi
wczoraj do późna ze mną siedział
oglądaliśmy transformersy:tak::laugh2:
podobał mu się film.

Miłego weekendu for all
:happy:

Witam

Milego weekendu zycze:-)

U nas ciezka noc ledwo zyje spac mi sie chce jak nie wiem a zaraz J jedzie do pracy i jutro tez od 5 do 21 w pracy jestem wsciekla na maksa ale jak mus to mus

reklama
witam kochane a co tu takie pustki?aaaaaaaaaa weekend:-p
aniaa życzę spokojnej nocki;-)
kinga jak Filip?
necia jak chłopcy?zdrowi?
marta a co u was?korzystasz z weekendu?
agnieszka ania teśka bietka bakalia co tam u was?sorki jak o kimś zapomniałam

u nas tak jak wam pisałam duże zmiany sie szykuja już prawie wszystko mamy pozałatwiane bo sie przeprowadzamy:-)do płocka:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry