reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Czyżby na naszych kochanych mazurach niż demograficzny zapanowal? Z tego co widzialam na porodówce w Olecku raczej się na to nie zapowiadalo :-D

Nineczka to miło, że rodziłas w Olecku! mam nadzieje, że nie narzekasz! Ja rodziłam w Sejnach wiec o szpitalu w Olecku nie moge sie wypowiedzieć!
Na porodówkach dużo mam i dzieci ale jakoś nie trafiaja one na BB!!!
Pozdrawiam!!
Ps. czekam cały czas na snieg zeby pojechac na narty, chociaz na Piekna Góre!

Sam poród w Olecku OK, pracuje tam cudowny lekarz - dr Kucharczuk. Gorzej z opieką poporodową. Wredne pielęgniarki tam pracują, albo ja mialam pecha, że na takie trafilam :-( Glęboko się zastanowią przed następnym porodem, czy znów zdecyduję się na ten szpital.
No niestety, śniegu nie ma i chociaż mam z okien widok na piękną górę to smętnie się on prezentuje. Raczej rolki niż narty :-D Ale może w lutym... Pozdrawiamy! Mama i Hania

Nineczka to przykre, że w szpitalu były wredne pielegniarki!
JA bardzo polecam dr Sztejtera, przyjmuje on pacjentki w Olecku i w Suwalkach i jest oedynatorem w szpitalu w Sejnach- lekarz pierwsza klasa- dlatego rodziłam w Sejnach i jestem bardzo zadowolona, opieka super, pielegniarki cały czas pomagaja przy dziecku, dobrze nauczyły mnie karmić piersią bo miałam na poczatku z tym problemy, opiekuja sie dziecmi, żeby ich mamusie mogły odpocząć:-) :-) :-)
Pozdrawiamy! I cały czas czekamy na śnieg:-) :-) :-)

witam
a my mieszkamy teraz w szczytnie . mazury strasznie nam sie podobaja . i czuje sie mazurska mama. ciesze sie ze nalazłam ten wątek jakos nas tu mało a przeciez nie wierze ze tylko tyle nas:)
marta 100 ja rodziłam w szczytnie i nigdy juz tam rodzic nie bede .:szok: :wściekła/y: :no: ale o tym moze pózniej

Witaj Madzia!
Może inne mazursie mamusie też trafia na ten watek:-) :-) :-)
W Olecku była dzisiaj piekna pogoda, rano troche popadało a pozniej było słoneczko:tak: :tak: :tak: strasznie migo brakowało. Antoś był dlugo na spacerku!!
Madzia mówiąc szczerze to w Szczytnie byłam moze z dwa razy w zyciu i to przejazdem!! Jechałam od Rucianej Nidy, piekna droga przez las :-) :-)

witam
u nas od rana padało i wiało jak cholera . wiec my w domku . maja juz spi ale zasneła z trudem . dopiero jak wstanie przymierzymy sie do spacerku . w olecku nie byłam jeszce .az wstyd sie przyznac.

mamy mazurskie zapraszamy ..:-) pozdrawiam odezwe sie pózniej

Witam kolejną mazurską mamusię :-)

Wieje nadal i zaczyna mnie to już irytować, bo ja chcę na powietrze!!! Hania już ze 3 dni nie wietrzona :-)

Hej mamuśki mazurskie! Na pewno jest nas tu więcej! Ujawnijcie się! :-D

reklama
Witajcie!:-)
My mieszkamy w Olsztynie - tzn dokładnie ok 15 km za Olsztynem. Juleczka urodziła się w Szpitalu Miejskim i druga dzidzia też tam przyjdzie na świat :-) .
Pozdrawiam Mazurskie Mamusie :laugh2: !!!

Do góry