reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mazurskie mamy !!!

grubelek fajnie ze jestes z nami . im nas wiecej tym lepiej , ja juz tez normalnie nie moge . rano deszcz a jak mała teraz zasneła do słonce ale wieje strasznie ,
wczoraj troche wyszłysmy mimo wiatru juz nie mogła wytrzymac mała w domu . dzis pewnie tez jak wstanie na jakies 0,5 ha wyskoczymy (moze nas nie powieje za daleko :-D :-D :-D . pocieszajce jest to ze to dzis ostatni dzien tych wiatrów , ale z ta nasza pogoda róznie bywa:szok:

reklama
Witajcie!:-)
My mieszkamy w Olsztynie - tzn dokładnie ok 15 km za Olsztynem. Juleczka urodziła się w Szpitalu Miejskim i druga dzidzia też tam przyjdzie na świat :-) .
Pozdrawiam Mazurskie Mamusie :laugh2: !!!

zapomniałam grubelku pogratulowac dzidziolinki . ........:-) :-) :-) :-) :-) :cool2: :cool2: :cool2: a ile ma pierwsza córeczka ???

Grubelek tez dołączamy sie do gartulacji i cieszymy się że jestes z nami!
Tez mam nadzieje, że rozkreci sie ten watek:-) :-) :-)
W Olecku dosłownie głowy urywa!!! Antos od kilku dni nie był na spacerze i pewnie nie bedzie bo troche sie przeziebił, blismy u lekarza bo strasznie kaszle. Doktorka zbadała i powiedziała, że to odkrztusny kaszel po katarku i dała syropki a Mały meczy sie bo nie może tego wykrztusić... Szkoda mi Go, poza tym to dobrze bo humorek dobry ma, bawi sie i nie ma podwyższonej temp. :-) :-) :-)
Pozdrawimy!!!!

mojej małej podawałam flegaminke jak nei potrafiła sobie poradzic z kaszlem . ale tylko lekarz pozwolił do 16.00 podawac zeby na wieczór nie meczył kaszel zbyt mocny

u nas tez wiatrzysko. kiedy to sie skonczy %$^@#$%^&

Też podaję flegamninke, dzisiaj już było lepiej, nie kaszlał tak w nocy! Za to ja prawie wcale nie spałam, była okropna wichura, szok!!! TAk wiało, że co raz patrzyłam przez okno czy cos nie frunie w naszym kierunku, bo obok jest budowa (ostatnio fruwało ogrodzenie :-(), Antos grzecznie spał do 6! A ja dzisiaj jak lunatyk w pracy :-(

witam
ja dzis na 14.00 do pracki wiec wmiare sie wyspałam , panna wstała o 6.00 ale polezała grzecznie z mama do 8.00
zaraz powoli ide sie szykowac. to dobrze ze synus czuje sie juz lepiej
a co do tego waitru to juz nie chce nawet mówic. moje okna pozostawiaja wiele do zyczenia . normlanie takie nieszczelne ze szok. jak wiatr zawiał mocniej to jakby ktos wstawił czajnik z gotujacą woda z gwizkiem i tak wyło co jakis czas. :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: w kazdym pokoju

Grubelku! Witam i gratulacje!!!
Ta pogoda doprowadzi mnie do zawalu. Od kilku dni Hania nie wyściubila nosa za drzwi bo wieje i leje :wściekła/y:Kiedy to sie skończy? Dziś rano czyste niebo, sloneczko świeci no to ja zaczynam Hanuta na spacer szykować. 5 minut później leje:wściekła/y:
Uff...
Maarta, moja mala dostawala na kaszelek deflegmin i super pomógl. 5 kropelek rano i kaszel z glowy :-)
Ja chcę sloneczka!!! Dobra, obniżam wymagania - żeby chociaż nie padalo!!!

Też marze o słoneczku i o sniegu.... Kupilismy sanki Antosiowi i pewnie ani razu ich nie użyjemy w tym roku
Dziewczyny może orientujecie się czy gdzieś w naszych okolicach sa zajecia na basenie dla dzieci? dla maluszków jak mój Antoś. Bardzo chcielibysmy sie zapisać... Nineczka w Gołdapi macie nowy basen? moze u Was?
Wiem, że kiedyś chyba były w Ełku, ale podobno nie było chetnych.

reklama
Witam. Co prawda mieszkam 50 km od Warszawy ale czuję sie mazurską mamą. Ja pochodzę z Pasymia (jekieś 17 km od szczytna i 30 od olsztyna, pomiędzy) a mój mąż z okolic Kętrzyna ale urodził się w Gołdapi. Tylko nasza córeczka jest warszawianką:-).
Serdecznie pozdrawiam i jeśli nie macie nic przeciwko będę do was zaglądać.:-)

Do góry