reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
a ja przyznam się Wam dziewuszki bez bicia, że wpadłam tylko na chwilkę, poczytać Was:-) bo dzisiaj jeszcze wykorzystaliśmy babcię (jutro wyjeżdża) wiec bylismy w kinie (Wyznania zakupoholiczki - fajoski polecam):tak: później miałam parę spotkań biznesowych (wreszcie mogliśmy z m razem na nich być):happy: a jutro balanga u Liwki:rofl2:
Kasia z tym wąchaniem skarpetek przez Kubula to mnie rozbawiłaś:-D:-D:-D i dziękuje za piękne dobarnocki (buziaki wwielkie, jest slodkie):happy:
Kinguś suuper ten aparat (kurcze cena też super:dry:) nic odkładać zaczynaam, chociaż tak mnie dzisiaj zexlił M, ze myślałam że rozszarpie :wściekła/y:
Martuś od czasu do czasu lab trzeba sobei zrobić:-p
Aga i jak tam zakupy?/
Witaj alicante:-)
lece na zamknięty stroje oglądać:rofl2:

hej dziewczynki :-)
wpadłam tylko się przywitać z ranka bo idę za chwilę zaprowadzić Alana do przedszkola a potem wpadam tylko do domku zjeść śniadanko i lecę na zakupy :-) Wszystkim życzę miłego dnia!

alicante witaj :-)

Alan już w przedszkolu a ja wcinam śniadanko :-)

Laseczki dziś możecie się objadać pączkami ile chcecie heh bo tłusty czwartek w końcu jest :tak:
Ja oczywiście podskoczę do Polskiej cukierni po pączusie :-)

miłego dnia
ja znikam :-)

witajcie babeczki
my na nogach od 8-ej Kuba dał mamie trochę się polenić :tak::-D
my jeszcze nie jedliśmy pączków :-(
Liwus-ale masz fajowo z mężusiem!!! słodki chłopak :-D życzę Tobie jak i Tosice udanego apotkanka!!!-piszcie pózniej jak było :-p

Alicante-witaj wpadaj do nas w wolnych chwilach,napisz nam o sobie coś więcej :tak:-chcemy Cię poznać.:happy:

Tosika-nie ma sprawy :-D:rofl2:
Aga-udanych zakupek wpadnij potem się pochwalić co tam nakupkałaś??:confused::-p
Marta-Kinga-jak tam u Was?

Hej
My z Filipkiem wróciliśmy z dworu:) byliśmy na spacerze z moją mamą i psiakiem:happy:
Teraz pijemy herbatkę i wcinamy pączki:-)

miłego dnia kolezanki

marta no szkoda że wczoraj się nie spotkałyśmy, ale nic straconego bo jeszcze bedzie okazja;-)
Zakupy widzę udane :-) i fajnie
Ty przestań z tą dietą!:-D
Marcia ja widziałam gdzie wy jedziecie i powiem Ci że super bedziecie mieli!:-):tak: zaszalejecie:rofl2: A my w tym czasie pewnie bedziemy w Gołębiewskim:happy:

hejka
Ja po zakupach.Kupiłam dużo owoców i warzyw,sobie laczki takie do chodzenia po domu a dla Alanka piżamę z jego ulubionymi postaciami z bajki.A poza tym dziewczyny pogoda u nas jest wiosenna-normalnie jest zajebiś.....nawet szłam an samym sweterku,okna mam pootwierane i wcale nie jest zimno.
Za godzinkę idę po Alana do przedszkola.
I robię dziś gołąbki :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry