redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
Redaktorka, rozmawiaysmy o tym wczesniej i Grubelek zsoatwiła link na strone o takich zajeciach, jest na 4 stronie :-) :-) :-)
no prosze, a myslalam, ze starannie przeczytalam caly watek:-) :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Redaktorka, rozmawiaysmy o tym wczesniej i Grubelek zsoatwiła link na strone o takich zajeciach, jest na 4 stronie :-) :-) :-)
Unia Europejska zaczyna się na zachód od Sokółki a nie Bartoszyc, wypraszam sobie, bo tym samym trafiłam do ZSRR 
. nic ni e tłumacza . o nic nie wolno zapytac
krew mnie zalewa jak sobie pomysle
Ja to sie dzis za bardzo nie wyspalam przez ten wiatr. Mój tata pojechal o 23ciej do Bialegostoku i strasznie sie martwilam, czy mu nic sie nie stanie
A o 7.30 rano Hania dala pierwsze poranne oznaki życia (czytaj: wrzask "gdzie moja butla", "ja się nie chce ubierac" itp. itd.) i koniec spania. Moze po poludniu sobie odbiję 
A to możliwe ze moja kluska ma skaze bo ja sama mam alergie na bialko mleka krowiego. Mąż co prawda nie na mleko ale też jest alergikiem na kilka roślin, kurz itp. więc mala ma sklonności po rodzicach.
Mala pręży się przy kupkach to dal debridat (kazal brac 2 tygodnie wiec juz odstawilam) i simeticon (a ile czasu to mozna brac ciągle?).

A mam jeszcze pytanko. Lekarz stwierdzil ze mala ma miękką potylicę i kazal podwoic dawkę wit D3. Czy to objaw krzywicy?![]()