reklama

Mazurskie mamy !!!

Hej wszystkim :-)
Strasznie zalatana jestem od piątku. Mówię Wam nie mam czasu kiedy obiadu zjeść. Zachciało mi się aplikacji i co? i teraz nie mam ani jednego dnia wolnego. Od pon do pt kancelaria a w weekendy zamiast mieć czas dla chłopców to ja ganiam za majstrem obibokiem. Mąż oczywiście za miękki jest więc wszelkie ostre słowa padają z moich ust. Wyobraźcie sobie że łazienkę robi nam od roku i do teraz nie jest skończona tzn zostały drobne elementy ale sam fakt. Kończymy malowanie i co sie okazało? sufity spierniczone. Wiecie jak sie wściekłam? tak gościa zbeształam że teraz sie mnie boi. A bo ja mam taki charakter że sobie nie dam, zawsze postawie na swoim i dążę do celu mimo wszystko. A gdy ktoś zadziała mi na nerwy tak jak ta torba nie oszczędzam osoby. To też mąż twierdzi iż zawód adwokata jest wręcz stworzony dla mnie ze wszystkiego sie wywine i wykłóce :baffled: i właśnie wtedy zdałam sobie sprawe jaka potrafie być przebiegła i czasem mało sympatyczna. Ale cóż trzeba umiec oddzielić zycie zawodowe od prywatnego.
Wywód strzeliłam a teraz zmykam bo wokanda mnie czeka a później przychodzi nowy praktykant Kinguś ten co cie o pomoc prosiłam :-p;-)

reklama
Cześć dziewczyny!

No u nas w końcu lato zawitało z małymi przerwami na burzę ale to norma.
Ja już na nogach, M poszedł do pracy. Fifi śpi.
Idę kawkę sobie zrobić i biore się za robotę.

Pozdrawiam

syneczki powodzenia z praktykantem!!;-):-p I dobrze że masz taki charakterek jak piszesz:tak: dajesz sobie super rade i jasne że się nie daj!:-)

Ah jeszcze 3dni robocze i zaczynamy urlop z mężem!:-)

hejka
Anetko bądź dzielna i nie daj się:)jak trzeba walczyć o swoje to walcz :)
Marta fajnie że wieczór udany:)
Kinga a ja już życzę miłego urlopu mimo że jeszcze zostało kilka dni do wyjazdu:)

Ja od rana na nóżkach:)Alan ogląda bajkę:)
Ostatnio mam mało czasu na bb ciągle praca,dom,rodzinka:)
Po woli zaczynamy przygotowania do naszego urlopu:)Już nie mogę się doczekać:)Umówiłam już sobie fryzjera w Polsce bo chcę z lekka podciąć włosy ale tylko końcówki i pofarbować na jeden kolor:))szał,zmiana bo pasemka już mi się znudziły!
Wizyta u dentysty też zarezerwowana:)
A teraz siedzę i zamawiam kosmetyki z avonu,fajnie bo przyjdą mi jeszcze przed wyjazdem do Polski:)
No a tak to nic się nie zmieniło,upał na całego!

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i życzę miłego dnia!

U nas też UPAŁ masakra, ale pięknie jest!!!
Byłam z Filipkiem na mieście. Dzięki atra za miły spacerek;-)
Po południu jeszcze plaża!!:tak:

aga do urlopu jeszcze troche wam zostało a już się przygotowujecie:-) u nas za pare dni a ja jeszcze nie przygotowana he. Zaczniemy od weekendu na spokojnie. :blink:

łooo ale rozgadane jesteście :-D:sorry2:

Ja już wstałam, piję kawusię i zaraz idę do urzędu po dowód Filipka:happy2:
Ide teraz żeby nie wybrać się w ten najgorszy upał który mnie męczy.

Miłego dnia dla was
pozdrawiam! ;-)

dowód już Filip posiada:) ważny na 5lat wiec sobie troszke jeszcze z niego na pewno skorzystamy :tak: i fajnie.
Pogoda piękna cały czas.
Czekam na M i idziemy do zabawkowego kupić synkowi jakiś pojazd :happy2:
Tyle u nas narazie...
Byliśmy na dworze do południa wiec dopiero teraz piszę.
A co u was???

aga odezwij się!
syneczki2 życzę wam udanego wypoczynku nad morzem!!:happy2:
atra a jak u was? jak mały z tym poparzeniem słonecznym?
marta100 jak sie czujesz? co porabiacie?

no tak atra fakt.

A My wróciliśmy własnie z miasta.
Kupiliśmy Filipkowi traktor na pedały i jest niesamowita radość!!:-)

reklama
witam
Ja żyję ale jak pisałam ostatnio zabiegana jestem na maksa bo praca,dom,dziecko,rodzina i czau na bb brak ale czasami tu zaglądam:)
Ogólnie u nas jest ok,jutro wybieramy się na zakupy,troszkę się obkupić:))
Widzę że u was jest wszystko dobrze i pogoda dopisuje a to najważniejsze:)
U nas akurat pada deszcz i jest burza,nawet dobrze że pada bo szczerze to miałam dość tych upałów i trochę deszczu się przyda:)
Miłego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry