reklama

Mazurskie mamy !!!

aga dobrze że u ciebie wszystko ok! a jak tam Alan?? :) napisz coś o nim.

A my już w domku siedzimy, upał na dworzu.
Popołudniu na zakupach jestem a potem do tesciów jedziemy.
Jutro impreza rodzinna tym razem u moich rodziców wszyscy się zbierają:)
Rano mężuś na ryby jedzie ze szwagrem:)

Na obiadek dziś u nas pyzy z mięskiem i do tego zasmażka :) szybki obiadek.
Pozdrawiam!!!!!!!!

Ahhh opowiem wam jak mój synek liczy do pięciu.
eden
da
czy
tely
pjeć
:-D
tak liczy swoje piłeczki..... :-)

reklama
My wróciliśmy niedawno do domu,
spontanicznie zaliczyliśmy dziś karuzelę!!!!:-) Filipek bardzo zadowolony zaliczył wszystko prawie:) Było super naprawdę:tak: dla dzieci radocha!
Teraz moje dzieciątko już śpi!!!!:happy2: Mamy z mężem wolny wieczór. Browarek i tv...

a co u was?

Fiolo

Wszystko po to aby zobaczyć jak dziecko się cieszy :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hejka
Kinga
Alan rośnie jak na drożdżach :)
Stał się już w wielu czynnościach samodzielny,zaczął mówić ale miksuje w dwóch językach,z siusaniem jest różnie czasami woła a czasami nie,gdy jest w domu to chodzi w majtusiach i korzysta z nocnika ale gdy wychodzimy to niestety pampersa używamy nadal.Muszę się przyznać że zaniedbałam z mężem naukę siausiania bo gdybyśmy zaczęli bardzo wcześnie to pewnie teraz nie używalibyśmy pampersów ale liczę że już tego lata odstawimy pampersy całkowicie przynajmniej w ciągu dnia.No a tak poza tym to mądrala mały z niego:)

No i zaczęliśmy weekend,właśnie pijemy z mężem kawusie,zjemy śniadanie i jedziemy na zakupy hehe:))muszę kupić sobie kilka rzeczy a i męża trzeba też troszkę ubrać hehe:)
Pogoda u nas jest świetna:)
A co u was dziewczyny?

Hej:)

mój M wrócił niedawno z połowów :happy2: troszke się porelaksował!
Teraz zbieramy się niedługo na zakupy do galeri:)

aga na pewno Alan teraz juz szybko sie nauczy wołać siku i wstrzymywać kiedy trzeba. 3mam kciuki!
No na karuzeli Filip był bardzo zadowolony i chciał tam spedzić całe popołudnie heh.
A u nas dziś pogoda też całkiem niezła ale już sie psuje bo zapowiadają deszcze na jutro.
My popołudniu idziemy na imprezę rodzinną :happy2:

Pozdrawiam!

My po wczorajszej gościnie bardzo zadowoleni, fajnie było. Filipek wytrzymał bez spania długo bo aż do 22. A w domku padł zmeczony.
Dziś byliśmy na obiedzie u teściów, siedzieliśmy sobie cały czas na tarasie w ogrodzie:) Przyjemnie było.
Popołudnie spędziliśmy w Windykach w stadninie:-) było bardzo fajnie, Filip zachwycony koniami:-) a ja w końcu mogłam powspominać sobie jak to kiedyś się jeździło.... :happy2: supcio! polecam!

Filip po 19 już nam zasnął standardowo:)
tak dzionek zleciał.

Baj bajjj
pozdrowionka for all!!!

Witam po nieobecności. Net nam nawalał i bylismy na małych wczasach z Antosiem, wypoczęci jesteśmy, szczęśliwi i opaleni:tak: Czuje sie super, wszystko ok, tylko brzuszek mi zaczął niemiłosiernie rosnąć:-D kurcze, no ale w końccu czas:-)
co do siusiu to chce napisać, że ja martwiłam się kiedys o to ale Antoś sam dorósł, każde dziecko dojrzewa do samodzielnego siousiania w swoim czasie, najważniejsze żeby odbyło się to bez presji i nacisków:-) Do tej pory czasami mu pampersa na noc zakładamy, budzi się w nocy na siusiu ale zdaża się, ze po dniu pełnym wrażeń po prostu tak twardo spi że siusia w pampka:tak:I zawsze po takich intensywnych dniach po prostu nakładam mu na noc pieluszkę;-)

marta100 super że u Was ok wszystko!:happy: zadowoleni to podstawa ;-)

My od dziś zaczynamy urlop!!:-)
Męża mam już dla siebie na całe 2tygodnie.
Troszkę plany nam się na ten tydzień pozmieniały. Mieliśmy jechać nad morze, ale ponieważ jedzie teściowa to my sobie darowaliśmy. Pojedziemy sobie jak bedziemy wracać ze Szwecji:tak: i tak też nam nawet lepiej pasuje bo w tym tygodniu sporo już mamy zaplanowane:-p
Jutro na kajaki z mężem:)) a Filipek bedzie jeździł sobie pociągiem w tym czasie... :)
Od czwartku zaczynają się w Iławie dni iławy więc zahaczymy jeszcze o koncert sobotni!:-):tak:http://www.ilawaonline.pl/aktualnosci-regionalne/dni-ilawy-coraz-blizej-3.html

Tak więc wszystko jest super zaplanowane:happy:
a my korzystamy z urlopu męża w każdej wolnej chwili.
Teraz na forum będzie mnie dużo mniej ale na pewno zrozumiecie ;-) Z tego co widzę to i tak mało chyba bede miała do nadrabiania zaległości BB;-)

Bajjj
Pozdrawiam!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry