reklama

Mazurskie mamy !!!

aga ja juz z M rozmawiałam że my pojdziemy na spotkanie babskie a chłopaki pojdą na męskie :tak:;-) a wogóle to jeszcze pamietajcie o spotkaniu w czwórkę:-) albo z dzieciakami..
No jeszcze atra niech napisze czy jej pasuje tak? wczoraj wieczorem miala dać znać.

My jedziemy sobie niedługo do Mc Donalda... :happy2: pogoda u nas dziś fatalna to też trzeba sobie jakoś czas umilić :cool2:

Pozdrówki!!!

reklama
Kinga ok super :)
O spotkaniu we czwórkę też pamiętam i Ja nie ukrywam że chciałabym aby dzieci wtedy były z nami bo Alan mógłby pobawić się troszkę z Filipkiem:)Alan na pewno by się bardzo ucieszył:)No ale to jeszcze uzgodnimy.

Marta czekamy na odpowiedz ?Bo my już z Kingą gotowe na spotkanko:)

U nas też pogoda do du..py bo od kilku dni pada ale Ja wcale się aż tak tym nie przejmuję bo i tak chodzę do pracy,Alan do przedszkola także i tak z tej pogody nie korzystam.
No a do urlopu coraz bliżej:)

Kinga a wy kiedy lecicie?

Pozdrawiam!

Aga no uzgodnimy jeszcze wszystko jak bedziecie w Polsce:)
My lecimy 13go! :tak: Przygotowania już trwają heh....
Myślę że chłopcy by się fajnie bawili tym bardziej że są w tym samym wieku:happy2:

Spoko ugadamy się na miejscu:)
Fajnie że przygotowania do urlopu za granicą trwają:)Na pewno będzie ciekawie:)
My mamy jeszcze 2 tygodnie pracy i jedziemy ale po woli też się przygotowujemy:)Ja czekam tylko aż minie ten tydzień i następny a jak będzie już 20 ty to zleci bo 4 dni w pracy mi zostaną i w piątek wyjazd:)

Ja uciekam,lecę zjeść obiadek i zbieram się do pracy a Alan idzie do przedszkola:)

Marta czekamy na Twoją odpowiedz?

Życzę miłego dnia:)

heja byliśmy sobie w Mc i na spacerze po molo:) fajnie nam czas zleciał!
Filip zadowolony i my też:)

aga zleci wam szybko... :) My wrócimy a Wy bedziecie zaraz sie pakować do swojego urlopu:tak:
atra pisz czy Ci pasuje. Na gadu widziałam już siedzisz, wczoraj wieczorem też byłaś i miałaś odpowiedzieć czy Ci pasi... czekamy!!!!!!! :confused::happy2:

atra spoko loko, pytam pytam bo wczoraj pisałaś że wieczorkiem dasz znać a nie napisałaś wiec dziś znowu pytałyśmy o to czy ci pasi..

aga jak dla mnie to może być tak że atra posiedzi z nami do tej 20:50 przykładowo i pójdzie do domu a My zostaniemy dłużej jak będziemy chciały! ;-) i może to być kaper jak najbardziej i jeszcze shishe polecam bo fajnie przerobili i można w bilarda nawet pograć!:tak::happy2:

Mój kochany szkrab smacznie śpiocha
a my z mężykiem cieszymy się sobą!!!:-)
Oglądaliśmy stronkę Liseberg tam gdzie będziemy szaleć w Szwecji! no rewelacja dziewczyny:-):cool2: link: Liseberg Amusement Park - Gothenburg, Sweden :)

Bajj!!!!!!

Hejka
aga jak dla mnie to może być tak że atra posiedzi z nami do tej 20:50 przykładowo i pójdzie do domu a My zostaniemy dłużej jak będziemy chciały! ;-) i może to być kaper jak najbardziej i jeszcze shishe polecam bo fajnie przerobili i można w bilarda nawet pograć!:tak::happy2:
Kinga spoko,może być.Na początek możemy iść do Kapera a potem jak Marta poszłaby już do domu to możemy przenieść się do Shishy:)Co prwada w bilarda grać nie umiem ale mogę się nauczyć,będzie śmiesznie:)A i lokalu jestem ciekawa,dawno tam nie byłam.

To co dziewczyny jesteśmy umówione na 28go lipca na 19.00 tj.wtorek i spotykamy się w Kaperze ok?
:)

A tak poza tym fajnie że u was jest wszystko ok,u mnie też jest spoko także super.
Kinga link świetny,będziecie mieli co robić na urlopie i pstrykaj dużo fotek:)
Marta gratuluję nowego autka:)

Pozdrawiam!

reklama
Hejka
Kinga link świetny,będziecie mieli co robić na urlopie i pstrykaj dużo fotek:)

:-)zapowiada się obiecująco;-) Na pewno aga dużo zdjęć narobimy!:tak:wrócę to zdam wam foto relację:)

Kinga spoko,może być.Na początek możemy iść do Kapera a potem jak Marta poszłaby już do domu to możemy przenieść się do Shishy:)Co prwada w bilarda grać nie umiem ale mogę się nauczyć,będzie śmiesznie:)A i lokalu jestem ciekawa,dawno tam nie byłam.

To co dziewczyny jesteśmy umówione na 28go lipca na 19.00 tj.wtorek i spotykamy się w Kaperze ok?
:)

Aga okej!:-) ja się piszę na to wszystko!:tak:
a co do bilarda to ja też za bardzo nie umiem ale przecież chodzi o dobrą zabawę:-p

Pozdrawiam wszystkich!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry