reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Zaglądam i zaglądam a tu wieści od natali nie ma :-(:confused:

Od maarty w sumie też :-p;-)

W sobotę jedziemy na bierzmowanie do Białegostoku, oglądam dziś prognozę i oczywiście - jak ja wyjeżdzam pogoda musi być do (_I_) :wściekła/y: A miałam nadzieję na spacerek z malutką po Plantach :-(

Chociaż dziś pogoda była super i spacerowałyśmy pół dnia :cool2: Ja chcę tak częściej !!!

Idę spać chyba bo padam na twarz, pewnie z braku cukru heh heh :-p

witam was w samo poopołudnie
natala sie nie odezwała . marta tez nie .:-(mam nadzieje ze to tylko z braku czasu
a reszta co dzis milczy???:wściekła/y:zaczyna sie pznów przestuj w pisaniu :no:
ja dzis na 14.00 do pracy wiec lipa :-pzniakm pa

Jestem, jestem :-)

Wróciłam niedawno ze spacerku, nakarmiłam małą, ululałam, przygotowałam ziemniaczki i pstrąga na obiad (mniam mniam) i mam wolne :cool2:

Hania dostała dziś od "ciotostwa" chodzik :baffled: Tragedia :baffled: Już taki szajs, że szok :no: Pięknie podziekowałam ale jak tylko wyjadą to chowam głęboko. Głośne to jak diabli (w całym domu melodyjki słychać) a najgorsze jest to, że baterie wkłada się na wierzchu blatu, między zabawkami :baffled: Chwila moment i dzieciaczek je zeźre :szok: Jak oni dopuścili taki chłam do sprzedaży :wściekła/y: Ciocia się nie zna (66 lat na karku, za jej czasów takich nie było) to kupiła i wywaliła pieniążki w błoto. Firma Eurobaby = sit

Matko, mam nadzieję, że Amelki nie położyli do szpitala (tfu tfu), że natala tak długo się nie odzywa :no:

hej!!! witamy porannie!!! taz witam sama bo moje dziecko jeszcze spi, ostatnio bardzo ładnie mi sypia, zasypia o 19-30 i spi do 830 rano, zero pobudek w nocy. Więc i my i Antos sie wysypiamy. Przez ostatnie dni ogarnąl mnie szał zakupów, kupuje wszystko, dosłownie, kupiłam juz 2 pary butów, spodnie, 4 bluzeczki i 2 torebki, teraz bede musiał to pokazywac mężowi stopniowo bo facet sie chyba załamie. Ale to jeszcze nie koniec, dzisiaj ide znowu, po suknie balową, pani w pewnym sklepie miala mi ja sprowadzic, mam nadziejej ze doszła. bede świadkowa na weselu u meza siostry, szykuje sie wielka imprezka na 200 osób, wesele bedzie w Augustowie a poprawiny na drugi dzien na statku, ech..... Antosia zostawiamy na 2 całe dni u ciotki, nie bedziemy go ze soba ciagać, tymbardziej ze jako swiadkowa i tak nie miałabym czasu nim sie zająć.
ja tu o imprezce a jestem ciakawa co u Amelci????

reklama
Wow maarta - super imprezka cię czeka :tak:
Ja też wkrótce rozpoczynam poszukiwania sukienki na wesele kuzyna. Nie będzie lekko oj nie będzie :no:

natala - :confused::confused::confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry