reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
no dziś wieczór sama ale to nic... porobię swoje rzeczy na laptopie w spokoju :]
Jutro za to całe popołudnie i wieczór na gościnie u rodziców:) moja mama ma urodziny :) dziś idę prezent kupić.

Witajcie kochane. Bardzo dziękuję za życzenia dla Alexa, niestety roczek nie będzie taki, jak go sobie zaplanowałam. Wczoraj nad ranem zmarł mój dziadek i wszystko się wywróciło do góry nogami. Pogrzeb jutro, ale postanowiliśmy roczku nie przekładać, tylko przyjąć gości po pogrzebie, bo mój dziadek bardzo się cieszył na te urodziny i obiecywał, że na pewno przyjedzie. Był też bardzo rozrywkowy i myślę, że nie miał by nic przeciwko. tym bardziej, że impreza będzie bez wielkiej pompy, tylko tort i mały poczęstunek, tyle ile zdążę przygotować. Zabieram się za przygotowania, a nie mam zbyt wiele czasu, bo jeszcze na różaniec muszę dziś jechać 30 km:/

Kasiu strasznie mi przykro z powodu odejścia Dziadka :-(
Macie rację roczku nie ma co przekładać nie jest to huczna impreza...
A tak jak piszesz dziadek się cieszył na urodzinki Alexa...
Trzymaj się kochana

Witam serdecznie wszystkie przyszłe mamy i mamusie:)
PROŚBA

Piszę pracę licencjacką skierowaną właśnie do młodych matek i w związku z tym mam gorącą prośbę o wypełnienie ankiety, która jest anonimowa i nie zabierze Paniom dużo czasu.
Z góry serdecznie dziękuję i bardzo proszę o kontakt osoby, które chciałyby wziąć udział w moich badaniach wówczas odeśle ankietę na Państwa e-mail. Podaje swój adres e-mail: roza004@wp.pl

no i mąż wybył... ja z Filipem teraz urzęduję ;) mamy już plan na najbliższe 2h.
Potem młody spać a mamuśka film i drinek czekając na męża... huh ciekawe czy na matrixa wróci :P

Miłego wieczoru for all

Witajcie...
Myślałam, ze mamy nową mamuśkę, a tu ankieta tylko :)
My dzisiaj byliśmy na zakupkach... Ale wszyscy zadowoleni :) od najstarszego po najmłodsze hehe
Jeszcze jutro musimy skoczyć, bo w diversie dostaliśmy 50 zł rabatu na następne zakupy a parę rzeczy jeszcze było godne uwagi :) No i w Esotiq będzie jutro -30% na nową kolekcję...a to mnie najbardziej interesuje :) Bo niby promocję mają tzn wyprzedaz starej kolekcji ale to co mnie interesowało to juz mam...

reklama
Kasiu wszystkiego dobrego dla Alexa! i strasznie mi przykro z powodu idejscia dziadka, trzymaj sie kochana!

Martus moze w takim razie i ja do esotiq sie wybiore, po 13 jak mama wroci i tak mamy w planach galerie odwiedzic...

ja dzis mam dzien do bani, nie mam sily, Olka mega maruda i do tego dalej robila luzne kupy...ledwo miesiac minal odkad poprzednia biegunka sie zaczela a tu znowu jakas akcja..no niech mnie ktos dobije bo juz sil nie mam...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry