Martuś może podaj małej smecte? Tak na wszelki wypadek...nawet nie cała a połowę saszetki?
A esoriq polecam...bajeczną mają nową kolekcję
Ja dzisiaj już mierzyłam i miałam kupować i dobrze, że się zapytałam czy nie będzie jakiejś promocji...a tu już jutro
Do tego żałowałam że się nie załapałam w vision express na promocję -50%... A tu robiąc okulary drugą parę masz gratis dla siebie i trzecią parę gratis dla kogoś
Więc 3 w cenie 1
Nie jest źle 
A w coccodrillo i w wójciku przed świętami mają wejść obniżki cen...
Ja dzisiaj małej w coccodrillo kupiłam adidaski <dla dzieci niechodzących jeszcze>
Jakubkowi tylko trampeczki, bo adidasków nie było rozmiarów...pójdziemy do sportowego w cearfurze tam zawsze jakoś udaje nam sie coś dla Jakuba kupić 
Moi chłopcy dzisiaj na playa kupili sobie fifę... i o wieczór z głowy
Młodszy sobie pograł i poszedł spać..teraz starszy przejął pałeczkę
A esoriq polecam...bajeczną mają nową kolekcję
Ja dzisiaj już mierzyłam i miałam kupować i dobrze, że się zapytałam czy nie będzie jakiejś promocji...a tu już jutro
Do tego żałowałam że się nie załapałam w vision express na promocję -50%... A tu robiąc okulary drugą parę masz gratis dla siebie i trzecią parę gratis dla kogoś
A w coccodrillo i w wójciku przed świętami mają wejść obniżki cen...
Ja dzisiaj małej w coccodrillo kupiłam adidaski <dla dzieci niechodzących jeszcze>
Moi chłopcy dzisiaj na playa kupili sobie fifę... i o wieczór z głowy
Młodszy sobie pograł i poszedł spać..teraz starszy przejął pałeczkę
Wróciliśmy o 2.20 dokładnie a byłam taka zmęczona że od razu zasnęłam.Nawet się wybawiłam tylko że koło 24 muzyka już nie była taka fajna bo same unc unc więc jak przy tym tańczyć?
Ale ogólnie fajnie nawet było:-)wystroiłam się ubrałam mini sukienkę szpile i było ok hehe aż mój mąż był troszkę zazdrosny hehe