reklama

Mazurskie mamy !!!

Dzięki Dziewczyny za miłe przywitanie;-) Trochę czasu mi zajmie żeby Was nadrobić i się zorientować:tak:

Kilka słów o sobie:
Jak widać jestem mamusią dwóch chłopaków, jeden większy urwis, drugi grzeczniejszy, no ale równowaga w przyrodzie musi być;-)
Mieszkamy i pracujemy w Olecku, Antoś chodzi do przedszkola, Piotruś z Nianią siedzi w domku.

A co do planów na niedziele to hmmm dzisiaj odpoczywamy, wczoraj mieliśmy akcję sprzatania podwórka, wygrabiliśmy , posprzątaliśmy po piesku;-) generalnie wszystko przygotowane, zeby dzieciaki mogły sobie sami się bawić przed domkiem.
Ręce mi odpadają hehe
Zatem dzis leniu****emy, miłej niedzielki:tak:

Kinga a jak Wasza psinka sie nazywa?? Widzę, ze to najlepszy przyjaciel Filipka:-)

reklama
My dzisiaj aktywnie.
Chyba pójdę z maluchami do kościoła <chociaż nie chce mi się :/ >
Później pojedziemy nad jeziorko zobaczyć co tam się dzieje i zajedziemy do restauracji na obiadek...dzisiaj maż zaprasza :D
Po południu mamy gości u siebie...
Zastanawiamy się też nad basenem i mc <też w Ostródzie> dzisiaj... tylko mała się coś smarka <chociaż mi to na jakąś alergię wygląda> a pierwszy raz chciałabym ją zdrowiutką wziąć...

Maatra no to porządek na podwórku macie... Fajnie mieć takie miejsce, gdzie można dzieci puścić żeby się pobawiły

a ja dzis sie za sprzatanie biore...w srode Olka ma urodziny, spodziewam sie ze ktos wpadnie wiec porzadek musi byc:) a na 10.45 ide z Olka do kosciola:) myszka juz harcuje po lozku, cwiczy obroty i coraz lepiej jej to wychodzi.
ja uciekam sie ubrac, bo juz czas najwyzszy:)
a mc donald'sa sama bym zjadla:)

Witajcie

maarta100 witajjjj :)

marta0307 dzięki za pamięć:)

U mnie wszystko ok.
Jest weekend więc odpoczywamy całą rodzinką.
Dziś jedziemy na ostatnie zakupy przed wyjazdem do Hiszpanii.
Pogoda cudna:)

aaa...dziś 3go kwietnia obchodzony jest w Anglii Dzień Matki i z tej wspaniałej okazji dostałam od mojego syna piękną kartkę z własnoręcznym podpisem i kwiatka :happy2:

Pozdrawiam serdecznie i życzę miłej niedzieli!!

Ostatnia edycja:
matra100 pies ASLAN :) świetny jest! Filip go uwielbia my też ;) teraz skończy 5msc w kwietniu.. jeszcze szczeniak ale duży skubaniec.

agnieszka widziałam prezent na Fb ładny podarunek od synka. Ja dostałam laurkę i kwiatka od Fiolka:)

kawusia wypita...
pogoda dopisuje i oby tak dalej:)

A ja tu widzę że dziewczyny chyba odpoczywacie :-)
Bartek zasnął jakiś marudny by już od 17 nie wiem jakiś też ciepły był ale temperaturki nie ma.Chyba zębolki mu idą ale kto wie kiedy wyjdą :dry:
Ja dziś jadłam za dwoje czuje się jakbym miała zaraz pęknąć ale myśle że to dobrze bo muszę rozepchać sobie trochę brzuch i przytyć:tak:
Miłego wieczorku

Hej kochane.
Witam się po 2 dniowej nieobecności.
Wczoraj miałam dzień smutny i wesoły za razem. Smutny, bo pogrzeb dziadka był naprawdę bardzo wzruszający, zjechała się rodzina z całej Polski i długo zeszło, zanim wszyscy się przywitali i wymienili choć kilka słów. Roczek zaplanowaliśmy na 16, ale niestety do domu zjechaliśmy na 17 więc goście przyszli o 18 i nawet trochę pomogli w przygotowaniach, więc nam sprawnie poszło. Alex był tak zadowolony, że jak zasnął o 20 to spał do 1 w nocy i całą imprezę praktycznie przespał:) No i jak już się dowiedziałam, mój jedyny syn zostanie...księdzem:) Położyliśmy mu książkę, pieniądze, kieliszek i różaniec, na który rzucił się od razu tak, że omal się nie przewrócił:) Potem jeszcze wziął banknot i wszyscy się śmiali, że jako ksiądz trafi do bogatej parafii:) Ogólnie było bardzo miło i roczek jak najbardziej udany.
Przepraszam, że nic wam nie odpiszę na posty, ale nie mam czasu nadrobić. Zauważyłam tylko nowe mamusie więc witam i cieszę się, że do nas dołączacie:)
Miłego wieczorku:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry